Ρούλα Κορομηλά: Μιλά για το Mega και αποκαλύπτει για το εάν επιστρέφει στη τηλεόραση…

Ρούλα Κορομηλά: Μιλά για το Mega και αποκαλύπτει για το εάν επιστρέφει στη τηλεόραση… | tlife.gr

Ρούλα Κορομηλά… ‘Ενα όνομα, μία μεγάλη τηλεοπτική ιστορία… Πολύ μεγάλη ,όμως, και η οποία έχει γραφτεί με χρυσά γράμματα.

Μία γυναίκα που άφησε έντονο το τηλεοπτικό της αποτύπωμα στην ελληνική, ιδιωτική τηλεόραση. Μία γυναίκα στην οποία θέλησαν πολλές να μοιάσουν, καμία ,όμως, δεν το κατάφερε.

Η Ρούλα αφού έχει γευτεί στο έπακρο το τι πάει να πει επιτυχία, λάμψη, καταξίωση, δόξα, εδώ και πολλά χρόνια έχει πάρει τις αποστάσεις της από το μέσο το οποίο λάτρεψε, αλλά και την λάτρεψε.

Έτσι, είναι φυσικό κάθε φορά που επιστρέφει έστω και λίγο, να τραβά επάνω της τα τηλεοπτικά φώτα και τις κάμερες.

Σήμερα είδα την Ρούλα πρωί-πρωί να κάνει δηλώσεις στη κάμερα του «Happy Day» και εννοείται πως τις παρακολούθησα κολλημένη στον Alpha. Γιατί; Γιατί ήθελα να δω τι κάνει, γιατί ήθελα να δω τι λέει για τον «θάνατο» του Mega, αλλά πάνω απ ΄όλα ήθελα να δω αν σκέφτεται να επιστρέψει στις τηλεοπτικές επάλξεις, μιας και η εθνική μας Ρούλα, όλα αυτά τα χρόνια που είναι απούσα, πάντα πολιορκείται από τα κανάλια, μπας και την… «ψήσουν» να πει και πάλι το μεγάλο «ναι»!

Εννοείται πως η κουβέντα ξεκίνησε από το Mega:

«Δυστυχώς ένα ιστορικό κανάλι έφτασε στο τέλος του. Νομίζω ότι ο κόσμος δεν το έχει πιστέψει ακόμα. Όπως κι εγώ. Παρότι έχω φεύγει τόσα πολλά χρόνια. Υπήρχε μια ποιότητα εκεί. Μια διαφορετικότητα σε όλες τις παραγωγές και τα προγράμματα. Κι εγώ, αλλά και πολλοί ακόμα άνθρωποι, κάναμε στο Mega σημαντικά πράγματα…», δήλωσε χαρακτηριστικά η Ρούλα κι έσπευσε να συμπληρώσει:

«… Μην με ρωτάτε. Δεν πρόκειται να σας πω τι γίνεται τώρα στην τηλεόραση, γιατί δεν θα κρίνω τις δουλειές των συναδέλφων».

Όμως η συζήτηση παρέμεινε στη τηλεόραση, μιας και οι δημοσιογράφοι θέλησαν να δουν για το εαν η Ρούλα Κορομηλά, σχεδιάζει την τηλεοπτική επιστροφή της.

«Δεν έχω κανένα θρόνο να με περιμένει. Δεν έχουμε βασιλεία… Ξέρεις τι πάει να πει τηλεοπτικό άγχος; Ξέρεις πως είναι να ξυπνάς κάθε πρωί και να βλέπεις τα νούμερα; Όμως, να σας πω κάτι; Δεν είμαι εθισμένη σε τίποτα. Θα το σκεφτώ και θα δω. Αν έρθει μία πρόταση που να με ενδιαφέρει και να εξυπηρετεί και τον κόσμο, θα το κάνω. Κατά τα άλλα χαλαρώνω, δημιουργώ κι απολαμβάνω όλα εκείνα τα πράγματα που στερήθηκα τριάντα χρόνια τώρα που ήμουν στη τηλεόραση».

 

READ more