Ρούλα Κορομηλά: «Ο κόσμος θα κρίνει αν αξίζει που επέστρεψα»

Δηλώσεις έκανε στην εκπομπή «Πρωινό μας» και στην δημοσιογράφο, Ελένη Μουστάκη η Ρούλα Κορομηλά, μετά το γύρισμα που πραγματοποίησε για την εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, The 2Night Show.

Η παρουσιάστρια, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στη τηλεοπτική της επιστροφή, στo Σπίτι με το Mega, αλλά και στα νούμερα τηλεθέασης.

«Η φετινή τηλεοπτική σεζόν για εμένα είναι γλυκιά θα έλεγα, γιατί κάνω ένα μουσικό σόου και έτσι σε προδιαθέτει να περνάς καλά. Συγκριτικά με άλλα τηλεοπτικά προγράμματα που έχω κάνει, νομίζω ότι το φετινό είναι το πιο εύκολο, αν και έχει πάρα πολλές ώρες γυρίσματα. Δεν έχω μάθει σε προγράμματα που έχουν βιντεοσκοπηθεί», είπε αρχικά η Ρούλα Κορομηλά.

Σχετικά με το αν άξιζε η τηλεοπτική της επιστροφή, η Ρούλα Καρομηλά δήλωσε: «Ο κόσμος θα κρίνει αν αξίζει που επέστρεψα αλλά σε προσωπικό επίπεδο, από τη στιγμή που περνάω καλά θεωρώ ότι άξιζε. Το εισέπραξα και από τον κόσμο και από του συναδέλφους».

Όσον αφορά στα νούμερα τηλεθέασης, η Ρούλα Κορομηλά σημείωσε: «Κοιτάω πάντα τα νούμερα τηλεθέασης. Είμαι ευχαριστημένη από τα νούμερα, δεν επαναπαύομαι, κοιτάω μπροστά και συνεχίζω».

«Δεν προσέχω την εικόνα μου, τσαλακώνομαι, γι’ αυτό κάνω και τα βίντεο με τον Παντελή Καναράκη. Προσέχω είμαι σωστή απέναντι στον κόσμο που με παρακολουθεί, αλλά πάντα δείχνω προς τα έξω αυτό που είμαι», κατέληξε η Ρούλα Κορομηλά.

Read More

And More