Ρούλα Πατεράκη: «Δεν ξέρω εάν η Ελένη Φουρέιρα έχει ταλέντο»

Συνέντευξη στην εκπομπή Mega Καλημέρα και στον Κώστα Τσουρό παραχώρησε η Ρούλα Πατεράκη.

Η ηθοποιός μίλησε μεταξύ άλλων, για την τεράστια απώλεια του συζύγου της, τη σχέση της με το θέατρο αλλά και τον πόλεμο που έχει δεχθεί όλα αυτά τα χρόνια από τις γυναίκες και μία μερίδα ομοφυλόφιλων.

«Δεν παίρνω πια χαρά από το θέατρο. Το θέατρο και με βαριέται και το βαριέμαι και μ’ αγαπάει και δεν μ’ αγαπάει. Είναι λίγο-πολύ σαν συνηθισμένος έρωτας που έχει πάψει να είναι θελκτικός» δηλώνει η Ρούλα Πατεράκη και πρόσθεσε: «Με κουράζει ο κόσμος και δε μπορώ να έχω πάντα φίλους ηθοποιούς. Ούτε κι εκείνοι με θεωρούν πάντα φίλη τους».

«Όλα αυτά τα χρόνια δεν έκαναν τίποτα άλλο παρά να με πολεμούν. Δεν ξέρω γιατί. Με τους άντρες δεν είχα ιδιαίτερα προβλήματα. Με το γυναικείο λόμπι και το λόμπι των ομοφυλοφίλων είχα προβλήματα» αποκάλυψε η Ρούλα Πατεράκη.

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης, η κυρία Πατεράκη αναφέρθηκε στην Ελένη Φουρέιρα και τον Σάκη Ρουβά.

«Η Ελένη Φουρέιρα ήρθε 3-4 φορές για σεμινάριο, με είδε, την είδα. Πολλοί έρχονται. Ο Ρουβάς πιστεύω ότι έχει προσόντα για ηθοποιός, έτυχε να δουλέψω μαζί του. Για τη Φουρέιρα δεν μπορώ να πω τίποτα, ήρθε κάποιες φορές ως μαθήτρια, οπότε δεν μπορώ να ξέρω αν έχει ταλέντο», ανέφερε η Ρούλα Πατεράκη.

Read More

And More