Ρούλα Πισπιρίγκου: Αθώα ή ένοχη; Πότε θα ανακοινωθεί η απόφαση για τον θάνατο της Τζωρτζίνας

Μία είδηση της τελευταίας στιγμής που αφορά στη Ρούλα Πισπιρίγκου μετέδωσε το T-live και ο δημοσιογράφος Ιάσονας Τσόλης.

Όπως έγινε γνωστό, την Παρασκευή 29 Μαρτίου η ώρα της κρίσης για την 35χρονη κατηγορουμένη από την Πάτρα. Στις 11.30 το πρωί η Ρούλα Πισπιρίγκου θα ακούσει την απόφαση για τον θάνατο της πρωτότοκης κόρης της, Τζωρτζίνας.

Μετά από 1,5 χρόνο περίπου ακροαματικής διαδικασίας, θα μάθουμε στα τέλη του μήνα αν η Ρούλα Πισπιρίγκου είναι αθώα ή ένοχη.

Η δίκη της Ρούλας Πισπιρίγκου ξεκίνησε στις 9 Ιανουαρίου 2023 με πρώτο μάρτυρα τον πρώην σύζυγο της και υποστηρίζοντα την κατηγορία εναντίον της, Μάνο Δασκαλακη. Διήρκησε πάνω από 100 δικασίμους, ενώ εξετάστηκαν γιατροί και νοσηλευτές από τρία διαφορετικά νοσοκομεία, ιατροδικαστές και τοξικολόγοι, καθώς και συγγενείς της κατηγορούμενης.

Δυο χρόνια μετά τον τραγικό θάνατο της Τζωρτζινας, στις 29 Ιανουαρίου 2022, στο νοσοκομείο Παίδων «Αγλαΐα Κυριακου», η δικαιοσύνη θα αποφανθεί στις 29 Μαρτίου για το αν το παιδί το σκότωσε το χέρι της ίδιας της μητέρας του.

Read More

And More