Αποκάλυψη T-live

Ρούλα Πισπιρίγκου: Αυτές είναι οι αναζητήσεις της στο διαδίκτυο, λίγες ώρες πριν απ΄τον θάνατο της Τζωρτζίνας

Σε μία αποκάλυψη για την υπόθεση της Πάτρας με τα τρία νεκρά παιδιά, για τον θάνατο των οποίων κατηγορείται η Ρούλα Πισπιρίγκου προχώρησε το T-live με την Τατιάνα Στεφανίδου, το μεσημέρι της Παρασκευής 16/9.

Τι συνέβη 12 ημέρες, δηλαδή στις 17 Ιανουαρίου του 2022, πριν πεθάνει η Τζωρτζίνα;

Η 9χρονη εισάγεται στο Νοσοκομείο Πατρών για μία προγραμματισμένη μαγνητική τομογραφία εγκεφάλου. Το παιδί έχει μείνει τετραπληγικό και έχει επιστρέψει για έξι μήνες στο σπίτι από την μάχη που έδωσε για να κρατηθεί στη ζωή. Αυτό λοιπόν σύμφωνα με το πόρισμα του Εισαγγελέα, αυτό είναι το κομβικό χρονικό σημείο που η κατηγορούμενη αποφασίζει να αλλάξει τον τρόπο δράσης της και να χρησιμοποιήσει μία φαρμακευτική ουσία, την κεταμίνη και να σκοτώσει την Τζωρτζίνα με φαρμακευτική δηλητηρίαση.

Έτσι λοιπόν η κατηγορούμενη κάνει κάποιες αναζητήσεις φαρμακευτικού περιεχομένου στην google.

Αναλυτικότερα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Γιώτας Κηπουρού, στις 9 το βράδυ εκείνης της ημέρας –όσο η Τζωρτζίνα βρίσκεται στο νοσοκομείο-  μπήκε σε ιστότοπο με τίτλο «αναισθητικά φάρμακα» και αναζήτησε τον όρο «κεταμίνη».

Δες στο παρακάτω βίντεο από το T-live αναλυτικά τις αναζητήσεις που έκανε η Ρούλα Πισπιρίγκου πριν πεθάνει η πρωτότοκη κόρη της.

Read More

And More