Ρούλα Πισπιρίγκου: Έφτασε η ώρα της ανάκρισης – Το Live News στο σπίτι που μεγάλωσε η κατηγορούμενη

Το τέλος του καλοκαιριού σηματοδοτεί το ξεκίνημα της ανακριτικής διαδικασίας, με την αντίστροφη μέτρηση για τη δίκη να έχει ήδη ξεκινήσει. Η Ρούλα Πισπιρίγκου ετοιμάζει την υπερασπιστική της γραμμή με τον Αλέξη Κούγια που την εκπροσωπεί κι η 35η τακτική ανακρίτρια περιμένει να ακούσει από αύριο τους πρώτους γιατρούς που έχει καλέσει να καταθέσουν.

Οι πληροφορίες που δίνει στο Live News ο παθολογοανατόμος της Μαλένας και της Ίριδας, τα λόγια του ιατροδικαστή Γρηγόρη Λέων για το τοπίο που έχει διαμορφωθεί, μαζί με τις εικόνες από στο σπίτι που μεγάλωσε η κατηγορούμενη και πριν από λίγους μήνες πουλήθηκε από τη μητέρα της, είναι οι πυλώνες των εξελίξεων στην πολύκροτη υπόθεση που δείχνει να φουντώνει ξανά.

Στο σπίτι που μεγάλωσε η κατηγορούμενη, ο νέος ιδιοκτήτης βάζει μέσα την κάμερα του Live News, ξεναγεί και δείχνει τα όσα έφτιαξε το καλοκαίρι και εξηγεί γιατί μετά από λίγους μήνες θέλει να το εγκαταλείψει.

«Θέλω να φύγω. Το πουλάω το σπίτι ή το ενοικιάζω. Ό,τι έρθει πρώτο. Βλέπετε ότι το έχω κάνει όμορφο, πολυτελείας», λέει ο νέος ιδιοκτήτης του σπιτιού στην Μπιζανίου. Όπως λέει, η πίεση που αισθάνεται από τις αντιδράσεις και τις ερωτήσεις του κόσμου στον δρόμο, τον έκαναν γρήγορα να καταλάβει πως η επένδυση που έκανε δεν ήταν σωστή.

«Δεν νιώθω καλά. Τελική είναι η απόφασή μου, δεν μπορώ να ζήσω μέσα σε αυτό το σπίτι».

Ο νέος ιδιοκτήτης λέει ότι πλήρωσε 33.000 € για να το αγοράσει και επένδυσε άλλα 35.000 για να το ανακαινίσει. Σε ένα από τα δωμάτια βρήκε ένα ημερολόγιο της κατηγορούμενης και σε ένα άλλο κούκλες, που πιθανότατα έπαιζαν κάποτε τα αδικοχαμένα κορίτσια.

«Το δωμάτιο αυτό είναι μάλλον, απ’ ό,τι βλέπω των κοριτσιών».

 

Η ανακριτική διαδικασία ξεκινά και όλα δείχνουν πως μέσα στις επόμενες μέρες, το πολύκροτο θέμα θα επανέλθει και πάλι ψηλά στην επικαιρότητα.

Πηγή: Mega

Read More

And More