Ρούλα Πισπιρίγκου: Η σχέση με την οικογένειά της – Από τις ευτυχισμένες στιγμές στον αγώνα να αποδείξει ότι είναι αθώα

Ρούλα Πισπιρίγκου, Δήμητρα Πισπιρίγκου και Ελένη Λεγάτου, τρεις γυναίκες ενωμένες σαν γροθιά, έτοιμες να θυσιαστούν η μία για την άλλη. Αυτή φαίνεται πως είναι η σχέση της 33χρονης με τη μητέρα και την αδελφή της.

Είναι οι δύο γυναίκες που την επισκέφθηκαν πρώτες στη ΓΑΔΑ, λίγο μετά τη σύλληψή της για τον θάνατο της 9χρονης Τζωρτζίνας και εκείνες που την βλέπουν σχεδόν κάθε εβδομάδα στον Κορυδαλλό, κατά τη διάρκεια του επισκεπτηρίου.

Μάλιστα, όπως έγινε γνωστό πρόσφατα, οι δύο γυναίκες έβαλαν πωλητήριο σε σπίτι της οικογένειας, προκειμένου να ανταποκριθούν στον δικαστικό «Γολγοθά» της Ρούλας Σπισπιρίγκου.

Γυρίζοντας τον χρόνο πίσω, η ζωή των τριών γυναικών ήταν γεμάτη από χαμόγελα ευτυχίας. Το T-live έφερε σήμερα στο «φως» φωτογραφίες από τον δεύτερο γάμο της Ελένης Λεγάτου, στις 8 Δεκεμβρίου 2016. Τότε, η 33χρονη είχε μοιραστεί την χαρά της μέσα από το facebook, αναρτώντας φωτογραφίες της μητέρας της και γράφοντας: «Να μας ζήσουν οι γονείς μας, πάντα με υγεία».

 

Όπως θα δεις, πίσω από την Ελένη Λεγάτου, βρισκόταν ο Μάνος Δασκαλάκης που είχε στην αγκαλιά του τη μικρή Μαλένα, ενώ μπροστά διακρίνεται η μικρή Τζωρτζίνα.

 

Η αγάπη της Ρούλας Πισπιρίγκου για τη μητέρα της, αδιαμφισβήτητη. Ήταν Αύγουστος του 2016, όταν η 26χρονη τότε Ρούλα είχε αναρτήσει την αναγγελία γάμου της κας Ελένης Λεγάτου. Τρεις μήνες αργότερα, η Ρούλα είχε κοινοποιήσει τη φωτογραφία με τη μητέρα και την αδελφή της. (βλέπε πάνω)

Λίγο αργότερα, η Ρούλα Πισπιρίγκου είχε αναρτήσει ακόμα μία φωτογραφία της μητέρας της, με αφορμή τα γενέθλιά της.

Read More

And More