Στο T-live

Ρούλα Πισπιρίγκου – Μάνος Δασκαλάκης: Τα «σύννεφα» στη σχέση τους, μετά τον θάνατο της Μαλένας – Διάλογοι «φωτιά»

Ήταν 13 Απριλίου του 2019, όταν η Μαλένα –το δεύτερο κατά σειρά παιδί της οικογένειας Δασκαλάκη- έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 3,5 ετών. Λίγο αργότερα, και ενώ η Ίριδα δεν έχει ακόμα γεννηθεί, τα πρώτα «σύννεφα» στη σχέση του ζευγαριού κάνουν την εμφάνισή τους. Τον Σεπτέμβριο του ίδιου έτους, η 33χρονη Ρούλα Πισπιρίγκου και ο 30χρονος Μάνος Δασκαλάκης συζητούν πλέον για οριστικό χωρισμό.

Νέα μηνύματα με «σκοτωμούς» του έφερε το μεσημέρι της Δευτέρας 23/5 το T-live με την Τατιάνα Στεφανίδου.

Ρούλα: Και δεν ξαναμιλάμε για τίποτα. «Γεια, τι κάνεις» και τέλος. Ό,τι είναι αναγκαίο για το παιδί και το σπίτι. Τίποτα άλλο. Να κανονίζεις να πηγαίνεις όπου θες, κι εγώ το ίδιο. Ο καθένας μόνος του και όταν θα είμαστε μαζί, θα είναι και η Τζωρτζίνα.

Μάνος: Ρε, άλλη μία να το ξαναπείς αυτό, χωρίζουμε οριστικά. Άντε, να μην αρχίσω τίποτα. Όλη την ώρα τα ίδια.

«Δεν ταιριάζουμε, τέλος»

Στα παρακάτω μηνύματα, Ρούλα Πισπιρίγκου και Μάνος Δασκαλάκης τσακώνονται, όταν προσπαθούν να συμφωνήσουν σχετικά με τις τυπικές διαδικασίες του χωρισμού του.

Ρούλα: Πάω στο τμήμα μόλις τελειώσω, να είμαι καλυμμένη. Ό,τι θες μου λες. Πάω να σου μαζέψω και τα ρούχα.

Μάνος: Δεν θα πειράξεις ούτε μία μπλούζα γιατί θα γίνει της… Τυπικά μένουμε μαζί. Μέχρι να βρω κάτι άλλο. Αν δεν σου αρέσει, φύγε εσύ.

Ρούλα: Εγώ να φύγω από το παιδί μου; Δε θα ‘σαι καλά μου φαίνεται. Αλλάζω το συμφωνητικό το απόγευμα. Πάω στην Κούτρα και είναι όλα στο όνομά μου.

Μάνος: Κάνε ό,τι γουστάρεις.

Ρούλα: Οκ.

Μάνος: Πάρε και τη ΔΕΗ στο όνομά σου.

Επίσης, στα μηνύματα παρακάτω θα δεις πώς Ρούλα Πισπιρίγκου και Μάνος Δασκαλάκης κάνουν … «μπαλάκι» την ευθύνη του χωρισμού.

Μάνος: Να κάτσω να κάνω μαζί σου τι; Αυτό περίμενες να στο πω εγώ κοριτσάκι μου, να σε βγάλω από τη δύσκολη θέση για να έχεις να κατηγορείς.

Ρούλα: Ναι, παιδί μου έχεις δίκιο. Χατίρια δεν χαλάω.  Όχι ότι βγήκες εχθές και σου καλοάρεσε πάλι. Εγώ δεν έχω άλλη ανοχή πλέον.

Μάνος: Ναι, βέβαια. Τώρα τι χατίρι να χαλάσεις. Ναι, αυτό ήταν ότι βγήκα. Εγώ μια χαρά ήμουν, εσύ τα ξεκινάς όλα. Κάθε μέρα το ίδιο τροπάριο.

Παρά τις έντονες διαφωνίες, το ζευγάρι ενάμιση μήνα μετά δεν έχει χωρίσει…

Δες όλα τα νέα μηνύματα που έφερε στο φως το T-live:

Read More

And More