Ρούλα Πισπιρίγκου: Ο άγνωστος διάλογος με κρατούμενη στις φυλακές Κορυδαλλού

Στις φυλακές Κορυδαλλού από τις 5 του περασμένου Απρίλη κρατείται η Ρούλα Πισπιρίγκου σε ένα κελί, μακριά από τις υπόλοιπες κρατούμενες που στην πλειοψηφία τους, τη βλέπουν με οργή.

Η μοναδική που κατάφερε να μιλήσει μαζί της περιγράφει στο «Live News» τόσο τα λόγια που αντάλλαξαν όσο και ορισμένες άγνωστες πτυχές από την κράτηση της 33χρονης.

«Επειδή έκανα δήλωσα εγώ έναρξη απεργίας πείνας από τον Κορυδαλλό με βάλανε σε κελί απομόνωσης, το οποίο ήταν δίπλα στο κελί της Πισπιρίγκου, η οποία έμαθε για την απεργία πείνας μου και μου μίλησε. Μου είπε: «να προσπαθήσεις να μην πάθεις κακό στην υγεία σου και στη ζωή σου, επειδή σε χρειάζεται η κόρη σου. Εγώ δυστυχώς δεν μπόρεσα να σώσω τα παιδιά μου».

«Αυτή είπε ότι «κι εγώ το ίδιο θα έκανα στη θέση σου αν ζούσαν τα παιδιά μου. Θα έκανα το παν, θα αυτοθυσιαζόμουν». Εγώ της είπα: μακάρι να είναι αληθινά αυτά που ακούω από σένα, γιατί θα ήθελα να μην έχεις εσύ σχέση με όσα σε κατηγορούν”».

Κατά τη διάρκεια της συνομιλίας τους, η 33χρονη που κατηγορείται για τη δολοφονία της Τζωρτζίνας, προσπάθησε και πάλι να περάσει και να στείλει το δικό της μήνυμα κυρίως στις υπόλοιπες πτέρυγες της φυλακής.

 

Πηγή: Mega

Read More

And More