Ρούλα Πισπιρίγκου: Οι τρεις φορές που «ήρθε σε επαφή» με την κεταμίνη, πριν το ακούσει από τα media

Πριν από λίγους μήνες, όταν η Ρούλα Πισπιρίγκου συνελήφθη από τις Αρχές κατηγορούμενη για τη δολοφονία της πρωτότοκης κόρης της με κεταμίνη, είχε υποστηρίξει – μιλώντας στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου – ότι δεν είχε καμία απολύτως ιδέα για την εν λόγω ουσία.

Ποιες είναι όμως οι τρεις φορές που η 33χρονη κατηγορούμενη ενδέχεται να είχε έρθει σε επαφή με την κεταμίνη πολύ πριν από τη σύλληψή της;

  • Στις 14 Σεπτεμβρίου 2020 κάνει δημοσίευσε για «το νέο κόλλημα του χειμώνα», τη σειρά Αγγελική του Alpha. Στο έργο η κεταμίνη αναφερόταν ως ναρκωτική ουσία
  • Στο κρεβάτι της 9χρονης στο νοσοκομείο, όπου νοσηλευόταν πριν πεθάνει, υπήρχε κρεμασμένο το διάγραμμα δοσολογίας επειγόντων φαρμάκων. Ανάμεσα στα φάρμακα που ήταν καταγεγραμμένα υπήρχε και η κεταμίνη.

  • Στις 19 Ιανουαρίου 2022, η Ρούλα Πισπιρίγκου είχε κάνει αναζήτηση μπήκε στον ιστότοπο με τίτλο αναισθητικά φάρμακα, στον οποίο εμπεριέχεται ο όρος κεταμίνη.

Δες αναλυτικότερα στο βίντεο

 

Οι αναζητήσεις της 33χρονης στο διαδίκτυο από τις 19/1/2022 ως 29/1/2022 

 

Νέα στοιχεία σχετικά με τις αναζητήσεις της Ρούλας Πισπιρίγκου στο διαδίκτυο δημοσιοποίησε η Γιώτα Κηπουρού στο T-live. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η 33χρονη από την ημέρα που μετέφερε την Τζωρτζίνα στο νοσοκομείο μέχρι και την ημέρα που πέθανε, έκανε αναζητήσεις με ιατροφαρμακευτικό περιεχόμενο. Μάλιστα στις 23/1/2022, την ημέρα που η 9χρονη έκανε εννέα επεισόδια με σπασμούς, η Ρούλα Πισπιρίγκου αναζητούσε “τι προκαλεί η έλλειψη οξυγόνου στον ανθρώπινο οργανισμό”.

Read More

And More