Ρούλα Πισπιρίγκου: Τι απαντά στο T-live ο διοικητής του Καραμανδάνειου για την πολιτική παρέμβαση για χάρη της

Η Ρούλα Πισπιρίγκου υποστήριζε ότι οι γιατροί του Καραμανδάνειου Νοσοκομείου «έχουν ένα βλέμμα της αγελάδας, το ηλίθιο».

 Ήταν η περίοδος που η Τζωρτζίνα είχε μπει για πρώτη φορά στο εν λόγω νοσοκομείο, τον Απρίλιο του 2021, μετά από αναφερόμενο -από τη ίδια- επεισόδιο με σπασμούς. Τότε, τα συμπτώματα του πρώτου παιδιού της οικογένειας από την Πάτρα είχαν υποχωρήσει, και από τις εργαστηριακές εξετάσεις δεν είχαν προκύψει παθολογικά ευρήματα, με αποτέλεσμα να είχε αποφασιστεί από τους γιατρούς να πάρει η 9χρονη εξιτήριο.

Η 33χρονη λοιπόν έλεγε στη φίλη της, σύμφωνα με όσα είχε παραδεχτεί στην εκπομπή «Φως στο Τούνελ»: «Μόλις πήγαμε να φύγουμε, είδαν μια κρίση πάλι με εμετό και την έκανε πάλι λίγο πριν. Βήχει και της έρχεται εμετός, δεν βγάζει τίποτα και θα την κρατήσουν μέσα να την ψάξουν κι άλλο. Αυτοί δεν ξέρουν τι ψάχνουν και έρχονται και με κοιτάνε με ένα βλέμμα της αγελάδας, το ηλίθιο». Μάλιστα, στη συνέχεια, είχε πει στη φίλη της πως ζήτησε από τον πατέρα της να παρέμβει πολιτικά λόγω της θέσης του στον Δήμο Πατραίων, για να μη δώσουν στην Τζωρτζίνα εξιτήριο.

Τι απάντησε, όμως στο T-live και τη Γιώτα Κηπουρού ο διευθυντής του Καραμανδάνειου Νοσοκομείου, κ. Παύλος Αθανασόπουλος. Μιλώντας στην εκπομπή του Alpha, επιβεβαίωσε ότι είχε δεχτεί ένα τηλέφωνο από τη γραμματέα του Δημάρχου, πριν από την πρώτη ανακοπή της Τζωρτζίνας.

«Κάποια στιγμή με είχαν πάρει από τον Δήμο και με ρώτησαν σε τι κατάσταση ήταν το παιδί. Εγώ πήρα συγκεκριμένα τηλέφωνο τους παιδιάτρους που μου είπαν ότι ήταν σε πολύ καλή κατάσταση, δεν είχε πρόβλημα, τότε που με είχαν πάρει τηλέφωνο. Μου είπαν από τον Δήμο ότι με πήραν, ότι ήταν από τον Δήμο και με πήραν τηλέφωνο και με ρώτησαν, ναι.

Με το που ήρθε το παιδί στο νοσοκομείο, κατευθείαν όλοι οι γιατροί κινητοποιήθηκαν, λόγω του ιστορικού των άλλων παιδιών και έδωσαν ιδιαίτερη προσοχή και μάλιστα από ό,τι γνωρίζω η ίδια η διευθύντρια της Παιδιατρικής Κλινικής είχε δώσει εντολή κάθε μισή ώρα να περνάει γιατρός και να βλέπει το παιδί».

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164