Ρούλα Ρέβη για τα παιδιά της: «Είναι μέρες που πιστεύω ότι τα έχω κάνει τελείως χάλια όλα και γίνομαι κουρέλι»

Η Ρούλα Ρέβη παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Ελένη» και τη Φωτεινή Λασπά, όπου μίλησε για την μητρότητα αλλά και τη σχέση της με τον Αποστόλη Τότσικα.

«Από μικρή, ήμουν μετριόφρων. Άκουγα «μπράβο» από την οικογένειά μου, αλλά με τέτοιου είδους δουλειές οι γονείς μου δεν είχαν σχέση και δεν κατάλαβαν τι ακριβώς έκανα. Η μαμά μου άρχισε να καταλαβαίνει το δουλειά κάνω όταν της το έλεγαν οι άλλοι» ανέφερε αρχικά η καταξιωμένη φωτογράφος.

Στη συνέχεια, η Ρούλα Ρέβη ανέφερε: «Είναι μέρες που πιστεύω ότι τα έχω κάνει τελείως χάλια όλα και γίνομαι κουρέλι. Διαβάζω όμως πάρα πολύ και παρακολουθώ πολλά βίντεο ειδικών. Το πιο πρόσφατο που διάβασα είναι ότι δεν κάνει να λέμε σε μία μαμά να μην νιώθει τύψεις, γιατί οι τύψεις που νιώθει μία μητέρα είναι η κινητήριος δύναμή της να παραμένει και καλή μητέρα, και μητέρα με ενσυναίσθηση και να μην γίνεται ψυχρή ως προς τα παιδιά της, και να παραμένει στον ρόλο που πρέπει. Αυτό που προσπαθούμε οι σύγχρονοι γονείς είναι να προσφέρουμε όσο λιγότερα τραύματα γίνεται στα παιδιά μας». 

«Ο Αποστόλης όταν τον κάνεις παρέα γίνεσαι καλός άνθρωπος, έχω αλλάξει μετά τον Αποστόλη. Κάποια πράγματα που έκανα τα έκοψα εξαιτίας του Αποστόλη, όπως είναι ο θυμός και οι ψυχικές μεταπτώσεις μου. Ο Αποστόλης είναι πολύ λογικό άτομο και πολύ καθησυχαστικός» εξομολογήθηκε η Ρούλα Ρέβη.

 

Read More

And More