Ρούλα Σταματοπούλου: «Ο δρόμος για να κάνω παιδί δεν ήταν εύκολος, αν δεν τα κατάφερνα θα προσπαθούσα να υιοθετήσω»

Συνέντευξη στην εκπομπή Fay’s Time και στη δημοσιογράφο, Σοφία Ραυτοπούλου παραχώρησε η Ρούλα Σταματοπούλου

Η γνωστή make up artist, μεταξύ άλλων, μίλησε για τη μητρότητα αλλά και για τη συνεργασία της με την Ελένη Μενεγάκη.

«Είμαι σε φάση τρέλας και νομίζω κάθε μανούλα που έχει ένα παιδάκι 15 μηνών είναι σε τέτοια φάση. Είμαι ελεύθερος επαγγελματίας οπότε μπορώ να αφιερώνω και κάποιες ώρες στο παιδ. Ήμουν και είμαι workaholic, αλλά το κομμάτι παιδί σου αλλάζει τα πάντα», είπε αρχικά η Ρούλα Σταματοπούλου. 

Και συνέχισε: «Ο δρόμος για να κάνω παιδί δεν ήταν εύκολος, γιατί δεν το αποφάσισα και μικρή, οπότε όσο μεγαλώνουμε τα πράγματα αλλάζουν. Υπάρχει αυτή η ημερομηνία λήξης και εκεί ζορίστηκα. Έζησα την ζωή μου έτσι ακριβώς όπως ήθελα. Δεν με είχα ονειρευτεί χωρίς παιδί, αν δεν τα κατάφερνα θα προσπαθούσα να υιοθετήσω». 

Σχετικά με την κατάψυξη ωαρίων, η Ρούλα Σταματοπούλου εξομολογήθηκε: «Έκανα κατάψυξη ωαρίων γιατί σκέφτηκα ότι αν κάποια στιγμή προσπαθήσω δεν θα ταλαιπωρηθώ. Αν είχα κόρη με το που θα πήγαινε 22 με 25 ετών θα την πήγαινα για κατάψυξη ωαρίων». 

Όσον αφορά στη σχέση της με την Ελένη Μενεγάκη, η make up artist σημείωσε: «Η Ελένη έχω πει ότι είναι ο μέντοράς μου, έχουμε τρομερή σύνδεση, μιλάμε την ίδια γλώσσα. Ζητάω συμβουλές από την Ελένη, αν δεν ξέρει αυτή τότε ποιος ξέρει;».

Κλείνοντας, η Ρούλα Σταματοπούλου έκανε μια δήλωση και για τον δημόσια θηλασμό λέγοντας: «Νομίζω θα το έκανα και εγώ και δεν θα με ένοιαζε κιόλας. Δεν ξέρω αν θα το έκανα δημόσια, σίγουρα θα σκέπαζα το παιδί μου, αλλά όχι ότι θα πήγαινα και να κρυφτώ κάπου για να μην με δουν». 

Read More

And More