Σάγια: Η εξομολόγηση για το πρόβλημα υγείας που είχε λίγο πριν μείνει έγκυος – «Έκανα μία σοβαρή επέμβαση»

Καλεσμένη στην εκπομπή Μαμά-δες βρέθηκε το απόγευμα του Σαββάτου 8/10 η Σάγια.

Η τραγουδίστρια σε μια συνέντευξη εφ’όλης της ύλης στη Ζωή Κρονάκη για να μιλήσουν για θέματα μητρότητας, καθώς η λαμπερή τραγουδίστρια είναι μία μαμά ενός υπέροχου 5χρονου αγοριού.

Αρχικά η τραγουδίστρια μίλησε για το πώς την ήρθε στην Ελλάδα ενώ έμενε τα πρώτα χρόνια της ζωής της με τη μητέρα της στη Σουηδία.

«Η μητέρα μου ερωτεύτηκε έναν Έλληνα και μετακομίσαμε από τη Σουηδία στην Ελλάδα. Άλλη νοοτροπία στη Σουηδία και άλλη στην Ελλάδα. Πήγαινα στην αρχή σε αμερικανικό σχολείο αλλά αποφάσισα μόνη μετά να πάω Γυμνάσιο σε ελληνικό σχολείο χωρίς να ξέρω ούτε μία λέξη στα ελληνικά», είπε αρχικά η Σάγια.

Και πρόσθεσε: «Ήμουν το μόνο σοκολατένιο κορίτσι στο σχολείο, με κοίταζαν όλοι, ήμουν θέαμα. Δεν μπορώ να πω ότι αντιμετώπισα ρατσισμό, υπήρχαν τα κλασικά παιδιά που έκαναν μπούλινγκ και ήταν 5 όλα κι όλα».

Με τον σύζυγό της γνωρίστηκαν πριν από 7 χρόνια και μαζί απέκτησαν έναν γιο, τον Ιάσονα. Η Σάγια αναφερόμενη στον σύζυγό της και στη γνωριμία τους δήλωσε: «Γνώρισα τον σύζυγό μου το 2015 που ήταν ηχολήπτης στον Σφακιανάκη που ήταν και ο πιο εναλλακτικός άνθρωπος εκεί μέσα. Βρέθηκα να ανεβαίνω κάθε βράδυ στην κονσόλα δίπλα του, το κατάλαβα μετά από 3 μήνες ότι “όπα κάτι γίνεται εδώ”».

Εξομολογήθηκε στη συνέχεια ότι αντιμετώπισε ένα γυναικολογικό πρόβλημα προτού μείνει έγκυος που ήταν αρκετά σοβαρό.

«Είχα πρόβλημα με τη μήτρα μου και έπρεπε να κάνω μία σοβαρή επέμβαση. Ο θείος του άνδρα μου είναι ένας από τους καλύτερους γυναικολόγους στην Ευρώπη και με έκανε καινούρια και μετά από μισό χρόνο έμεινα έγκυος» κατέληξε η Σάγια.

Read More

And More