Σάκης Αρσενίου: «Είμαι παλαιών αρχών, είμαι κάθετος στο ότι η γυναίκα πρέπει να κάνει δουλειές»

Στην καλύτερή του φάση βρίσκεται ο Σάκης Αρσενίου αφού πριν λίγο καιρό, η σύζυγός του Λαμπρινή Πλεύρη έφερε στον κόσμο το πρώτο τους παιδί, ένα υγιέστατο αγοράκι.

Ο τραγουδιστής μίλησε στην εκπομπή Mega Καλημέρα και τον δημοσιογράφο Σαράντη Μαριεττή περιγράφοντας την καινούργια καθημερινότητά του αλλά και τα πρώτα του συναισθήματα που ένιωσε όταν αντίκρυσε τον γιο τους.

«Είμαι πολύ χαρούμενος για τη γέννηση του γιου μου. Όλα πήγαν καλά, γεννήσαμε φυσιολογικά. Καινούργια ζωή, πρωτόγνωρο συναίσθημα αλλά, όποιος δεν το έχει ζήσει δε μπορεί να καταλάβει. Η Φωτεινή είναι πραγματικά καλή μάνα. Είναι και μικρή σε ηλικία, με άγχωνε αυτό για το πως θα το χειριστεί αλλά μπράβο της, της δίνω τα εύσημα, είναι super μαμά.

Όταν την είδα, δεν ένιωσα ότι είναι η γυναίκα που θέλω να παντρευτώ και να κάνω μαζί της παιδί, της το έχω πει κιόλας. Η πρώτη μας συνάντηση σε καμία περίπτωση δε περίμενα ότι θα καταλήξει σε οικογένεια. Το λέγαμε και προχθές αυτό, και γελούσαμε. Ο μικρός μοιάζει στον πατέρα μου. Θα του δώσουμε και το όνομά του, Κωνσταντίνος. Θα είναι διπλό το όνομα, Κωνσταντίνος – Εφραίμ. Θα κάνουμε γαμοβάφτιση του χρόνου αλλά δεν έχουμε αποφασίσει ακόμα το που και πως» είπε ο Σάκης Αρσενίου.

Σε άλλο σημείο, ο Σάκης Αρσενίου ανέφερε ότι είναι παλαιών αρχών και θέλει η σύζυγός του να κάνει δουλειές. «Ήμουν μέσα στον τοκετό. Φοβερή εμπειρία. Όταν βγήκε και τον πήραμε αγκαλιά, συγκινήθηκα. Τη μέρα που επιστρέψαμε σπίτι, ήταν και τα γενέθλιά μου.

Είμαι κάθετος στο ότι μια γυναίκα θα πρέπει να ξέρει να μαγειρεύει και να κάνει δουλειές. Είμαι παλαιών αρχών, τα έχω βρει και με τη Λαμπρινή αυτά, θέλω η γυναίκα μου και να ξέρει να μαγειρεύει και να σιδερώνει και να κάνει δουλειές και να φροντίζει τον άντρα της με το παιδί της. Τα πάντα, ασχέτως αν έχει βοήθεια. Με έχουν φλερτάρει μπροστά της, όπως και εκείνη, ακόμα και όταν ήταν έγκυος, αντέδρασα όπως έπρεπε» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Σάκης Αρσενίου,

Read More

And More