Σάκης Αρσενίου: Η σύζυγός του παίρνει θέση μετά τη δήλωσή του – «Τα είχαμε συμφωνήσει από την αρχή αυτά»

Έντονα σχολιάστηκαν οι χθεσινές δηλώσεις του Σάκη Αρσενίου κατά τις οποίες ανέφερε ότι είναι παλαιών αρχών και θέλει η σύζυγός του να ξέρει να μαγειρεύει και να κάνει δουλειές.

«Είμαι κάθετος στο ότι μια γυναίκα θα πρέπει να ξέρει να μαγειρεύει και να κάνει δουλειές. Είμαι παλαιών αρχών, τα έχω βρει και με τη Λαμπρινή αυτά, θέλω η γυναίκα μου και να ξέρει να μαγειρεύει και να σιδερώνει και να κάνει δουλειές και να φροντίζει τον άντρα της με το παιδί της. Τα πάντα, ασχέτως αν έχει βοήθεια. Με έχουν φλερτάρει μπροστά της, όπως και εκείνη, ακόμα και όταν ήταν έγκυος, αντέδρασα όπως έπρεπε» ήταν τα λόγια του Σάκη Αρσενίου που προκάλεσαν αίσθηση. 

Για τη συγκεκριμένη δήλωση ωστόσο, θέλησε να πάρει θέση σήμερα η σύζυγός του Λαμπρινή Πλεύρη μέσα από την εκπομπή “Ποιος είναι πρωινιάτικα“. Συγκεκριμένα, η Λαμπρινή Πλεύρη επικοινώνησε με την εκπομπή και ανέφερε:

«Δε με βάζει με το ζόρι ο Σάκης να κάνω δουλειές, μου αρέσει να τον περιποιούμαι. Τα είχαμε συμφωνήσει από την αρχή αυτά. Μου είχε πει από την αρχή, θέλω να ξέρεις να μαγειρεύεις, να με προσέχεις, να ξέρεις να κάνεις δουλειές, θα σου έχω βοήθεια απλά θέλω να ξέρεις να τα κάνεις και μόνη σου. Ανεξάρτητα από το αν έχω βοήθεια. Εμένα μου αρέσει να τον προσέχω» εξήγηση η σύζυγος του Σάκη Αρσενίου που πριν λίγο καιρό έφερε στον κόσμο το πρώτο τους παιδί.

Read More

And More