Σάκης Τανιμανίδης για Γιώργο Μαυρίδη: «Έχουμε σκεφτεί να κάνουμε ξανά το World Party, ο 1ος κύκλος έκλεισε λίγο απότομα»

Ο Σάκης Τανιμανίδης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «I Love ΣουΚου» και παραχώρησε συνέντευξη στην Μπέττυ Μαγγίρα. Ο γνωστός παρουσιαστής άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να επιστρέψει κάποια στιγμή το δημοφιλές World Party με τον Γιώργο Μαυρίδη.

«Πολύ πριν γίνω παρουσιαστής αποφάσισα ότι θέλω να ασχοληθώ με τις επιχειρήσεις, γύρω στα 22-23, όταν σπούδαζα μηχανικός στο Πολυτεχνείο στη Θεσσαλονίκη. Πήγα στην Αμερική και το σπούδασα. Όταν γύρισα, έκανα μία δική μου εταιρεία παραγωγής και πούλησα ένα project στην τηλεόραση, το World Party, και… προσέλαβα τον εαυτό μου ως παρουσιαστή», δήλωσε αρχικά ο Σάκης Τανιμανίδης.

«Δεν είμαι συγκεντρωτικός, είμαι πολυπράγμων. Συγκεντρωτικός είναι να έχω όλες τις ευθύνες πάνω μου. Σε μένα ισχύει το ακριβώς αντίθετο. Έχω τους κατάλληλους ανθρώπους δίπλα μου για να μπορέσω να είμαι πολυπράγμων.

Στο World Party ήμουν συγκεντρωτικός είναι η αλήθεια. Στο Dragons είχα το όραμα και έφερα το format στην Ελλάδα. Πριν 2-2μιση χρόνια, όταν είπα ότι θα το κάνω, όλοι μου οι φίλοι και οι συγγενείς μου έλεγαν: καταπληκτική ιδέα αλλά στην Ελλάδα; Εγώ ήθελα να δείξω ότι μέσω αυτού του show οι νέοι άνθρωποι μπορούν να σκεφτούν διαφορετικά και να κάνουν τα επιχειρηματικά όνειρά τους πραγματικότητα» συμπλήρωσε ο παρουσιαστής.

 

«Το ‘χουμε σκεφτεί με τον Γιώργο (Μαυρίδη) να ξανακάνουμε το World Party, τώρα που ξαναμιλάμε. Ο πρώτος κύκλος έκλεισε λίγο απότομα, υπάρχει ένα κενό μέσα μας. Δεν θα ήταν άσχημο να ταξιδέψω στον κόσμο τώρα», απάντησε ο παρουσιαστής στην Μπέττυ Μαγγίρα.

Read More

And More