Σάκης Τανιμανίδης: Η απάντηση για τα δημοσιεύματα περί φοροδιαφυγής

Ο Σάκης Τανιμανίδης – σύμφωνα με δημοσίευμα της Espresso – φέρεται ότι δεν δήλωνε τα χρηματικά ποσά που λάμβανε από εταιρίες για την πώληση ή την προώθηση προϊόντων. 

Η εκπομπή «Super Κατερίνα» μίλησε με το περιβάλλον του παρουσιαστή, το οποίο διέψευσε ότι υπήρχε περιστατικό φοροδιαφυγής από την πλευρά του Σάκη Τανιμανίδη.

Πιο συγκεκριμένα, το περιβάλλον του ξεκαθαρίζει: «Το πρόστιμο αφορά την εταιρεία παραγωγής του World Party, όπου ιδιοκτήτες ήταν ο Σάκης Τανιμανίδης και ο Γιώργος Μαυρίδης, η οποία μάλιστα πλέον έχει κλείσει. Το πρόστιμο φέρεται να ήταν ένα ποσό μεταξύ 10.000 με 30.000 ευρώ όπου εξοφλήθηκε αμέσως και μάλιστα το θέμα έλυσε κατευθείαν ο λογιστής τους, οπότε είναι άτοπες οι κατηγορίες για φοροδιαφυγή. Ο Σάκης Τανιμανίδης αν ήθελε θα μπορούσε να διαφύγει δικαστικά για επανέλεγχο, όμως επέλεξε να πληρώσει το πρόστιμο».

 

Η κάμερα της εκπομπής του Alpha συνάντησε και την κουμπάρα του, Μαρίνα Βερνίκου, η οποία απάντησε κατηγορηματικά: «Δεν ισχύουν τα δημοσιεύματα για τη φοροδιαφυγή του Σάκη Τανιμανίδη».

Read More

And More