Σάκης Τανιμανίδης: Η μεγάλη επένδυση που έκανε – Η αντίδρασή του, όταν δέχτηκε σχετική ερώτηση

Σάκης Τανιμανίδης και Χριστίνα Μπόμπα μίλησαν στην κάμερα του Πρωινού και τον δημοσιογράφο Ισίδωρο Φίκαρη για τη Φάρμα και τη ζωή με τα δίδυμα κορίτσια τους, ενώ δε δίστασαν να αναφερθούν στις δηλώσεις του Λευτέρη Πετρούνια για το #metoo που προκάλεσαν σάλο.

«Η Φάρμα ετοιμάζεται και αυτές τις ημέρες που μιλάμε, τα συνεργεία είναι στην καινούρια τοποθεσία, όπου χτίζεται» είπε ο Σάκης Τανιμανίδης, με τη Χριστίνα Μπόμπα να προσθέτει ότι θέλει να δει έναν παίκτη τύπου Τζώρτζογλου για «να πορωθεί».

Ο Σάκης Τανιμανίδης, στη συνέχεια, επιβεβαίωσε πως έχει εξασφαλίσει τα τηλεοπτικά δικαιώματα ενός νέου σόου, που λέγεται «Dragons’ Den». «Εσύ που τα μαθαίνεις αυτά;» ρώτησε τον δημοσιογράφο, όταν δέχτηκε σχετική ερώτηση και συνέχισε «ναι ισχύει, δεν το έχω ανακοινώσει ακόμα. Έχω αγοράσει τα δικαιώματα για ένα σόου που μπορεί να αλλάξει λίγο την Ελλάδα, που είναι ό,τι πιο διαφορετικό έχετε δει σήμερα».

«Ο Σάκης με εκπλήσσει καθημερινά και στην δουλειά και σαν πατέρας, πάντα φέρνει κάτι πρωτοποριακό, όπως με το “World Party” και αποτελεί έμπνευση. Εμπνέει και την οικογένειά του και τις κόρες του στο μέλλον. Είμαι πολύ υπερήφανη» δήλωσε με τη σειρά της η Χριστίνα Μπόμπα.

Σχετικά με τον φίλο τους Λευτέρη Πετρούνια και όσα ακολούθησαν με την δήλωση του για το #metoo που αφορούν παράγοντες της γυμναστικής, η Χριστίνα Μπόμπα είπε πως ήταν «μια άτυχη στιγμή που πρέπει να διαγραφεί».

Από την πλευρά του, ο Σάκης Τανιμανίδης αφού αναφέρθηκε στην χρησιμότητα του κινήματος #MeToo και τις εξελίξεις που φέρνουν οι καταγγελίες, επεσήμανε ότι υπάρχει και κάτι άλλο που πρέπει να καταδικαστεί. «Είναι καταδικαστέο και το ιντερνετικό bullying, πρέπει να σταματήσει. Ο άνθρωπος είπε και συγγνώμη την ίδια μέρα».

Δες το χαρακτηριστικό απόσπασμα από το Πρωινό:

Read More

And More