Σάκης Τανιμανίδης: “Όταν είδα το Survivor στην αρχή μου ξίνιζε λίγο, αλλά…”

Ο Σάκης Τανιμανίδης παραχώρησε δηλώσεις στην εκπομπή “Ευτυχείτε” και την Έλενα Πολυκάρπου, μιλώντας για τα νέα επαγγελματικά βήματά του, για τη Χριστίνα Μπόμπα και τις αγέννητες κόρες τους,  αλλά και το Survivor. 

Για τις συζητήσεις του με τον ANT1: “Συζητάμε με τον ANT1 να κάνουμε κι άλλα πράγματα. Και ιδέες που έχει φέρει ο ANT1, όπως η Φάρμα, και ιδέες που μπορεί να έχω φέρει εγώ στον ANT1. Τώρα υπάρχει ένα πινγκ πονγκ από ιδέες. Ακόμα δεν έχουμε καταλήξει στο “Ελλάδα έχεις ταλέντο” και δεν ξέρω αν θα μπορώ να το κάνω λόγω χρόνου εκείνη την περίοδο. Με τη Χριστίνα δεν θα κάνουμε πρωινό μαζί”.

Για τη Χριστίνα Μπόμπα και την εγκυμοσύνη της: “Άφησα το Survivor για τη Χριστίνα. Η Χριστίνα είναι αυτή που θα έμενε μόνη της, τα κορίτσια δεν έχουν έρθει ακόμα. Την πρώτη ημέρα για την εγκυμοσύνη άνοιξαν οι ουρανοί και οι καρδιές μας και το χαρήκαμε υπερβολικά. Όπως όλοι οι άνθρωποι του πλανήτη, έτσι και εμείς έχουμε αυτή τη χαρά να γίνουμε γονείς σε λίγο καιρό. Για τον καθένα προσωπικά είναι η απόλυτη χαρά, ότι πολυτιμότερο υπάρχει”

Για το Survivor και τον Γιώργο Λιανό: “Όταν είδα το Survivor στην αρχή μου ξίνιζε λίγο αλλά με τον καιρό το συνήθισα. Ο Γιώργος Λιανός κέρδισε το στοίχημα στην παρουσίαση του Survivor”.

Δες το βίντεο:

Read More

And More