Σάκης Τανιμανίδης: Το μήνυμα του πατέρα του για τα δίδυμα και το πρόβλημα υγείας που τον κράτησε μακριά από το μαιευτήριο

Η Χριστίνα Μπόμπα γέννησε χθες τα δίδυμα κοριτσάκια της και ο Σάκης Τανιμανίδης που δεν μπορούσε να κρύψει την ευτυχία του, γνωστοποίησε τη χαρμόσυνη είδηση. 

Ο αδερφός του παρουσιαστή, γυναικολόγος Παναγιώτης Τανιμανίδης ήταν στον τοκετό, ενώ ο πατέρας του, ο κ. Στέφανος Τανιμανίδης δεν μπορούσε να κρύψει τη χαρά και τη συγκίνησή του, σύμφωνα με τις πληροφορίες του Happy Day. «Ήθελε να είναι εκεί, αλλά ένα θέμα υγείας τον ταλαιπώρησε και θα πάρει πολύ σύντομα να δει τα μωρά» είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Μάλιστα, έκανε και μια τρυφερή ανάρτηση στο facebook.

«ΟΤΑΝ ΤΟ ΖΕΥΓΑΡΙ ΕΙΝΑΙ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΑΛΛΗΛΟΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ

ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΘΕΛΗΣΗ.

ΕΠΙΜΟΝΗ. ΥΠΟΜΟΝΗ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΣΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΠΙΣΤΗ ΣΤΟ ΘΕΟ ΟΠΩΣ Ο ΣΑΚΗΣ ΚΑΙ ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΒΕΒΑΙΟ ΟΤΙ ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ. Καλώς ήρθατε αγαπημένα μας ΡΟΖ ΑΓΓΕΛΑΚΙΑ στη ζωή.

ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ τις νεες «ΖΩΕΣ» που έφερες στον κόσμο. Η χαρά που δώσατε στην οικογένεια μας και ιδιαιτέρα σε μένα είναι ίση και μεγαλύτερη αυτής της γέννησης των τριών αγαπημένων μου παιδιών. Εύχομαι να είστε ΚΑΛΟΤΥΧΕΣ ΚΑΙ ΚΑΛΟΦΩΤΙΣΜΕΝΕΣ.

Ο Πανάγαθος Θεός να σας ΕΥΛΟΓΕΙ, η ΠΑΝΑΓΙΑ ΣΟΥΜΕΛΑ να μεσιτεύει για την καλή Υγεία των παιδιών και των γονέων τους και οι εξαίρετοι γονείς σας να σας δώσουν αρχές, αξίες, αγωγή και παιδεία, για να γίνεται ΧΡΗΣΙΜΕΣ και ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΕΣ για τους ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΥΣ μας, την ΚΟΙΝΩΝΙΑ και την ΠΑΤΡΙΔΑ.

Ο παππούς σας που λαχταράει να σας πάρει στην αγκαλιά του».

Τα μωράκια γεννήθηκαν περίπου 3 κιλά το καθένα.

Read More

And More