Σαμπρίνα: Αποκαλύπτει για τις σχέσεις της σήμερα με τον πρώην σύζυγό της, Παναγιώτη Λιαδέλη

Για τα παιδικά της χρόνια στη Ζιμπάμπουε, τη σχέση με τον πρώην σύζυγό της Παναγιώτη Λιαδέλη αλλά και τον γιο της μίλησε η Σαμπρίνα στη συνέντευξη που έδωσε στον Στέφανο Κωνσταντινίδη για την εκπομπή Mega Καλημέρα.

«Γεννήθηκα στη Ζιμπάμπουε. Εκεί πήγα σχολείο μέχρι τα 15 μου και πήγαινα εκεί σε αγγλικό σχολείο. Έζησα πάρα πολύ όμορφα παιδικά χρόνια. Όταν αργότερα έγινε ο πόλεμος, ήταν πολύ δύσκολα εκεί. Το Σαμπρίνα, δεν είναι ψευδώνυμο όπως νομίζουν, έχω βαφτιστεί Αλεξάνδρα – Σαμπρίνα. 

Στην Αφρική, έχουμε κάτι βιβλία με ονόματα. Αλεξάνδρα θα με έβγαζε η μαμά μου έτσι κι αλλιώς από τη γιαγιά μου, αλλά με σαν μωρό με έβαλε να βγάλω ένα βιβλίο στην τύχη και έπεσα στο Σαμπρίνα. Έτσι μου έδωσαν και τα δυο ονόματα» ανέφερε αρχικά η Σαμπρίνα.

«Βρίσκω πολύ φυσιολογικό που κάποια στιγμή σταμάτησα να είμαι το νούμερο ένα, και ευτυχώς για όλους μας γιατί, αν υπήρχαν άνθρωποι που έλεγαν “εμείς θα είμαστε για πάντα”, δε θα είχα κάνει ούτε εγώ επιτυχία στα 18 μου» είπε σε άλλο σημείο για την εξέλιξη της καριέρας της.

Στη συνέχεια, η Σαμπρίνα αναφέρθηκε στον γιο της αλλά και τη σχέση που έχει σήμερα με τον πρώην σύζυγό της.

«Ο γιος μου είναι η λατρεία μου. Είναι κούκλος. Μένει στον Βόλο, σπουδάζει κιόλας εκεί οικονομικά. Η σχέση μου με τον πρώην σύζυγό μου είναι τέλεια. Από την αρχή είχαμε καλές σχέσεις. Ίσως τον πρώτο χρόνο μετά τον χωρισμό υπήρχε μια αναμπουμπούλα. Το πιο δύσκολο, αυτό που με εκνεύριζε πιο πολύ, περισσότερο κι από τον Παναγιώτη και τους δικηγόρους, ήταν οι κάμερες και η πίεση των δημοσιογράφων.

Ο χρόνος πιστεύω ότι είναι γιατρός σε όλα. Όσος χρόνος κι αν περάσει, αν είσαι ανάποδος κι έχεις θέμα με τον άλλον, θα έχεις θέμα πάντα. Έπαθα κατάθλιψη όταν έφυγε ο γιος μου για τον Βόλο. Ήθελε όμως γιατί εκεί ήταν και ο μπαμπάς του που μπορούσε να τον βοηθήσει με το μπάσκετ. Τα παιδιά έχουν ανάγκη και τους δυο γονείς του» ανέφερε χαρακτηριστικά η τραγουδίστρια.

Read More

And More