Σαρμπέλ: Η αναφορά στην προσωπική του ζωή – «Είμαι ερωτικός μετανάστης, γι’ αυτό μένω στο Κατάρ»

Ο Σαρμπέλ παραχώρησε συνέντευξη στο Πρωινό, αποκαλύπτοντας ότι είναι μόνιμος κάτοικος Κατάρ καθώς εκεί ζει μόνιμα η σύζυγός του. Ακόμα, αναφέρθηκε στο τραγούδι της Μαρίνας Σάττι για τη Eurovision 2024.

«Η βάση μου είναι στο Κατάρ, βρίσκομαι στην Ανατολή εδώ και δύο χρόνια. Είμαι στο Κατάρ γιατί είναι η γυναίκα μου εκεί, δηλαδή η οικογένειά μου και ζούμε πολύ όμορφα. Είμαι ερωτικός μετανάστης, κάπως έτσι. Στο Λονδίνο έχω τη μητέρα μου και μία οικογενειακή εταιρία με ακίνητα. Έκανα επενδύσεις από την εποχή που είχα τις μεγάλες επιτυχίες, αλλά είχα μεγαλώσει με αυτό το επάγγελμα καθώς όλη η οικογένεια ασχολείται με αυτό. Επίσης, μανατζάρουμε μία κλασική ορχήστρα» είπε χαρακτηριστικά ο Σαρμπέλ

Για το «Ζάρι» της Μαρίνας Σάττι, ο Σαρμπέλ σχολίασε: «Το ωραίο που κάνει αυτό το κομμάτι είναι ότι συζητιέται πολύ. Ο κόσμος δεν ξέρει πώς να αντιδράσει αλλά η αλήθεια είναι ότι όσο πιο πολύ το ακούς, τόσο πιο πολύ σ΄ αρέσει. Είναι ό,τι πρέπει για Eurovision. H Eurovision θέλει μία τρέλα. Δεν είναι απαραίτητο να είναι κάτι σοβαρό πάντα. Πιστεύω ότι θα φτάσει στην πεντάδα».

Ο Σαρμπέλ αναφέρθηκε και στα σχόλια που είχε ακούσει όταν συμμετείχε στη Eurovision. «Θυμάμαι ότι είχαν πει σε μία εκπομπή ‘αυτός δεν είναι καν Έλληνας, είναι Ιρακινός’. Κατ’ αρχήν είμαι Κυπριολιβανέζος του Λονδίνου. Δεν μου άρεσε γιατί ήταν στενόμυαλο. Πλέον η Ελλάδα έχει γίνει πιο πολύ κοσμοπολίτικη. Όταν γύρισα από τη Eurovision της Φινλανδίας, πλήρωσα το ταξί μου και όλα τα κεράσματα».  

Read More

And More