Σαρμπέλ: Η σοβαρή περιπέτεια με την υγεία του, τα χειρουργεία και η σπάνια εξομολόγηση για τη γυναίκα του

Το βράδυ της Παρασκευής, ο Θέμης Γεωργαντάς υποδέχτηκε τον Σαρμπέλ, ο οποίος μετά την επιστροφή του στην Ελλάδα, ήρθε στο «After Dark» για μια αξέχαστη βραδιά.

Ο Σαρμπέλ εξομολογήθηκε στον Θέμη για την καραντίνα που πέρασε, αλλά και για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε με την υγεία του, ενώ μίλησε και για το γάμο και την προσωπική του ζωή, λίγο πριν υποδεχτούν και οι δύο τη Σοφία Βογιατζάκη με το πηγαίο και χαρακτηριστικό γέλιο της.

«Το lockdown ήταν λίγο πιο δύσκολο για μένα γιατί δυστυχώς έκανα μέσα σε αυτά τα δύο χρόνια τρεις εγχειρήσεις στον λαιμό. Ήμουν μόνος μου στο νοσοκομείο. Ήταν πολύ δύσκολα, γιατί έβγαζα συνεχώς όγκους στον λαιμό μου. Μου το έβγαζαν και ξαναγυρνούσε. Έκανα πάρα πολλούς μήνες αφωνία. Δεν μπορούσα να μιλήσω. Είναι μεγάλη ιστορία… Είχα χάσει τον πατέρα μου πριν κάποια χρόνια, νομίζω το έπαθα από το στρες. Δεν έχω αρρωστήσει ξανά έτσι στη ζωή μου.

Όταν πέθανε ο πατέρας μου πριν πέντε χρόνια, μετά κατηφόρα. Ήμουν συνέχεια άρρωστος, όλο κάτι πάθαινα, πολύ στρες. Έτσι ξαφνικά έβγαλα όγκο στον λαιμό. Πάρα πολύ δύσκολα. Ευτυχώς δεν ήταν κοντά στις χορδές και δεν μου πείραξε τη φωνή. Έτσι πέρασα την καραντίνα στο Λονδίνο, με χειρουργεία και αφωνία. Όλα καλά, όμως τώρα!» εξομολογήθηκε ο Σαρμπέλ. 

 

Όσον αφορά τον γάμο του, ο Σαρμπέλ προχώρησε σε μια σπάνια εξομολόγηση για τη σύζυγό του: «Ναι είμαι παντρεμένος! Ο γάμος έγινε στην Σαντορίνη. Η γυναίκα μου είναι Λιβανέζα, την γνώρισα στην Ελλάδα. Ήρθε Λονδίνο και είναι πολύ πετυχημένη στη δουλειά της, πάει πολύ καλά. Δεν έχει σχέση με τον καλλιτεχνικό χώρο. Ταξιδεύει πολύ, είναι πολύ αφοσιωμένη στην καριέρα της. Βλεπόμαστε λίγο… Είναι σαν να είμαι single πάλι».

 

Read More

And More