«Σάρωσαν οι «Άγριες Μέλισσες» στους πίνακες τηλεθέασης

«Σάρωσαν οι «Άγριες Μέλισσες» στους πίνακες τηλεθέασης | tlife.gr

Η νέα πολυαναμενόμενη, δραματική σειρά εποχής του ΑΝΤ1, «Άγριες Μέλισσες» έκανε χθες πρεμιέρα και κέρδισε την πρώτη θέση, με ιδιαιτέρως υψηλή τηλεθέαση.

Η δυνατή ιστορία, η κινηματογραφική αισθητική, το καστ των μεγάλων αξιώσεων, και οι διακεκριμένοι συντελεστές τής έκαναν τη μικρή οθόνη, μεγάλη, και ανέβασαν τον πήχη ψηλά στο τηλεοπτικό τοπίο.Σύμφωνα με τα στοιχεία της Nielsen, τις «Άγριες Μέλισσες» είδαν, κατά μέσο όρο στο σύνολο των τηλεθεατών, 1.190.586 άτομα.

Στο δυναμικό κοινό 18-54, η σειρά του ΑΝΤ1 προηγήθηκε του ανταγωνισμού καταγράφοντας 29,1% ενώ το πιο πιστό κοινό της ήταν οι γυναίκες 25-44 ετών, οι οποίες της έδωσαν μέσο όρο 36,5%.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η σειρά κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον των τηλεθεατών καθ’ όλη τη διάρκεια της προβολής της, σημειώνοντας μερίδια πάνω από το 30%.

Οι «Άγριες Μέλισσες», όμως, θριάμβευσαν και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και ειδικά στο twitter, όπου οι χρήστες αναφέρθηκαν στις εξαιρετικές ερμηνείες και στη μεγάλη αυτή παραγωγή. Το hashtag #AgriesMelisses έγινε πρώτο trend συγκεντρώνοντας τις ενθουσιώδεις αντιδράσεις των τηλεθεατών.

READ more