Σάσα Μπάστα: Δίνει οριστικά τέλος στις φήμες χωρισμού από τον σύζυγό της Δημήτρη Κουσαθανά

Οριστικά τέλος στις φήμες που τη θέλουν να έχει χωρίσει από τον σύζυγό της Δημήτρη Κουσαθανά θέλησε να βάλει η Σάσα Μπάστα.

Η τραγουδίστρια μίλησε στην κάμερα του Happy Day και τη δημοσιογράφο Χριστιάνα Κοχλατζή, ξεκαθαρίζοντας πως στον γάμο της είναι όλα καλά, λέγοντας μάλιστα πως έχει συνηθίσει να διαβάζει τέτοιου είδους δημοσιεύματα για την προσωπική της ζωή.

«Για ακόμη μια φορά ο καθένας γράφει ό,τι θέλει. Είναι όλα καλά, είναι όλα μια χαρά. Δεν καταλαβαίνω τον λόγο που γίνεται αυτό. Όταν βγήκα και απάντησα, και μάλιστα πολύ γρήγορα, δεν έγινε η αναδημοσίευση. Είναι όλα καλά, μια χαρά. Τους ευχαριστώ όλους πάρα πολύ για το ενδιαφέρον τους. 

Δεν έχω σκεφτεί να κινηθώ νομικά γιατί δεν είμαι τέτοιο παιδί. Αν ήθελα θα μπορούσα να το κάνω αλλά δεν υπάρχει λόγος. Γενικά είμαι στα όριά μου αλλά δεν υπάρχει λόγος να το πολυσυζητάμε γιατί είναι όλα καλά. Όπως κάθε χρόνο γράφουν ότι είμαι έγκυος, όπως κάθε χρόνο έγραφαν ότι παντρεύομαι και από τότε που παντρεύτηκα κάθε χρόνο με χωρίζουν» είπε η Σάσα Μπάστα.

Read More

And More