Σάσα Μπάστα για τα αρνητικά σχόλια κατά της Δέσποινας Βανδή: «Αίσχος, ντροπή»

Τη Σάσα Μπάστα συνάντησε η κάμερα της εκπομπής «Μega Καλημέρα» στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται, λίγο καιρό μετά την αιφνίδια αποχώρηση του Μάκη Δημάκη από το σχήμα.

«Αν έκανα παραπάνω πρόγραμμα, δε θα επηρεαζόταν μόνο ο κύριος Δημάκης, αλλά και ο κύριος Μελάς και η κυρία Κατσίγιαννη. Για την ιστορία όμως, ο κύριος Δημάκης, δεν έβγαινε μετά από εμένα στο πρόγραμμα. Δεν είμαι τέτοιος άνθρωπος. Εγώ θα κάνω ό,τι μου πεις, αυτή είναι η δουλειά μου.

Δε κάθομαι να μετρήσω αν εγώ πήρα 2 λουλούδια και εσύ 3. Είναι μικρότητες αυτές. Δεν έχουμε μιλήσει με τον κύριο Δημάκη, γιατί και εγώ απουσίαζα και το είδα στις τηλεοράσεις. Δεν πρόλαβα να επικοινωνήσω μαζί του γιατί έγιναν όλα πολύ γρήγορα. Το σχήμα συνεχίζει κανονικά, ο κύριος Μελάς, η κυρία Κατσίγιαννη και εγώ» ανέφερε η τραγουδίστρια απαντώντας στον Σαράντη Μαριεττή για τις φήμες που θέλουν την ίδια να ευθύνεται για την αποχώρηση του Μάκη Δημάκη από το νυχτερινό σχήμα.

«Μου έχουν τύχει και στο παρελθόν παρόμοια σκηνικά αλλά τα αντιμετωπίζω όλα με χιούμορ και χαμόγελο» πρόσθεσε η Σάσα Μπάστα.

«Από τότε που με θυμάμαι, με χωρίζουν. Και μόνη μου όταν ήμουν, με χωρίζανε. Θα ήθελα και δεύτερο και τρίτο παιδί» ανέφερε σε άλλο σημείο η τραγουδίστρια για τις φήμες που τη θέλουν να παίρνει διαζύγιο.

«Έχω ζήσει “ωραίες” καταστάσεις με εμμονικό θαυμαστή… Γι’ αυτό πήρα αλεξίσφαιρο αυτοκίνητο. Έχω δεχτεί και ανήθικες προτάσεις αλλά το θέμα είναι εσύ πως θα το διαχειριστείς» εξομολογήθηκε ακόμη η Σάσα Μπάστα.

Τέλος, η Σάσα Μπάστα σχολίασε και τα όσα γράφονται για τις εκρηκτικές εμφανίσεις της Δέσποινας Βανδή και την ηλικία της λέγοντας, «Ντροπή. Αίσχος, Μια γυναίκα, ένα είδωλο. Κι εμένα όταν ήμουν στη Φάρμα σχολίαζαν το ότι έβγαινα με το μαγιό. Πως θα έκανα μπάνιο; Προφανώς, πρώτα και πάνω από όλα είμαι μαμά αλλά δε ξεχνάω ότι είμαι και γυναίκα. Έχει τύχει να με φλερτάρουν μπροστά στον άντρα μου, γέλαγε κι εκείνος».

Read More

And More