Σάσα Μπάστα: Η πρόταση για το Survivor και οι δυσκολίες που αντιμετώπισε στη Φάρμα – «Δεν κατάλαβα το παιδί μου»

Αντίστροφά έχει αρχίσει να μετρά πλέον ο χρόνος για την έναρξη του νέου κύκλου του Survivor και οι παίκτες που θα δούμε σε αυτόν βρίσκονται ήδη στον Άγιο Δομίνικο.

Όπως κάθε χρόνο όμως, έτσι και σε αυτόν τον κύκλο θα δούμε στην πορεία να προστίθενται νέοι παίκτες. Η Σάσα Μπάστα που βρέθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης 3/1 καλεσμένη στην εκπομπή «Οδός Ζαρίφη 2», αποκάλυψε ότι της έχει γίνει πρόταση για το ριάλιτι επιβίωσης, ωστόσο, είναι πολλά αυτά που την προβληματίζουν.

«Έχει γίνει μια επικοινωνία για να πάω στο Survivor. Δεν έχουν μπει όμως υπογραφές. Κάτσε να το σκεφτώ πρώτα. Είμαι φανατική τηλεθεάτρια του Survivor. Επειδή το έχω ξαναζήσει, είναι πολύ δύσκολο το κομμάτι της επικοινωνίας για μένα. Αυτό είναι το πρώτο που με δυσκολεύει…» είπε αρχικά η Σάσα Μπάστα.

«Όταν έφυγα για τη Φάρμα, το παιδί μου δε μίλαγε. Στο πρώτο έπαθλο επικοινωνίας που είχαμε, που ήταν ένα γράμμα, διάβαζα ότι η Ειρήνη έβγαλε την πάνα, μίλησε, κι εγώ έλειπα. Η πρώτη κουβέντα που κάναμε ήταν από ένα τηλέφωνο και δεν κατάλαβα καν ότι ήταν το παιδί μου. Τώρα βέβαια είναι όλα πιο βατά, έχουμε μια ροή, μια καθημερινότητα… Και πάλι όμως, αφήνω πίσω την οικογένειά μου, και δεν είναι 40 λεπτά από το σπίτι μου, είναι στην άλλη άκρη της Γης. Μετά είναι το θέμα του φαγητού, όταν βγήκα από τη Φάρμα, ήμουν 41 κιλά, δεν είχε μείνει τίποτα. Το φαγητό ήταν τόσο λίγο. Στο Survivor είναι ακόμα πιο λίγο. Ωραία τα ποσά, δε το συζητώ, αλλά… » κατέληξε η Σάσα Μπάστα.

Read More

And More