Σάσα Σταμάτη: Αυτό είναι το νέο πρόσωπο που μπαίνει στη παρέα της και δεν το ΄χεις διαβάσει πουθενά!

Με εντατικούς ρυθμούς δουλεύουν στο ΣΚΑΙ το brand-new τηλεοπτικό τους πρόγραμμα… Οι τηλεοπτικές μηχανές εκεί στο  Φάληρο δεν έχουν σταματήσει να δουλεύουν στιγμή, μιας και είναι κάτι παραπάνω από ευκολονόητο, πως οι ιθύνοντες του καναλιού, στοχεύουν να κάνουν πρωταθλητισμό για ακόμα μία χρονιά.

Η εντολή που έχει δοθεί είναι στη λογική του… “μια φορά πρώτος, αν είναι δυνατόν για πάντα πρώτος” και όλοι δουλεύουν νυχθημερόν, έτσι ώστε η νέα τηλεοπτική σεζόν, να τους βρει όσο πιο καλά προετοιμασμένους γίνεται.

Στο νέο πρόγραμμα του ΣΚΑΙ, εννοείται πως θα έχουμε και πολλές νέες αφίξεις, αλλά και προγράμματα που πήραν το πολυπόθητο εισιτήριο και συνεχίζουν και του χρόνου. Ανάμεσα σ ΄αυτά τα προγράμματα είναι και το “Ooh La-La” της Σάσας Σταμάτη.

Και μπορεί η εκπομπή να μην αλλάξει μέρες και ώρες μετάδοσης, όπως ακούστηκε έντονα κάποια στιγμή, όμως, αυτό δεν σημαίνει πως δεν έχει μπει σε διαδικασία ανανέωσης, σε ότι έχει να κάνει και με το μπροστά, αλλά και με το πίσω από τις κάμερες.

Σύμφωνα ,λοιπόν, με τα όσα έπιασαν οι κεραίες μου, η παρέα της Σάσας δεν μένει ίδια. Ένα νέο πρόσωπο έρχεται να προστεθεί και μάλιστα, αυτή η άφιξη θα συζητηθεί και να μου το θυμηθείς λατρεμένη…

Θα συζητηθεί, γιατί έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον να δούμε πως θα “κουμπώσει” με την ανατρεπτική και απρόβλεπτη Σάσα…

Οι αποκλειστικές μου πληροφορίες λένε, πως δίπλα στη Σάσα Σταμάτη αυτή τη σεζόν θα βρίσκεται και η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, η οποία μάλλον εξελίξεται σε… πολύτιμη περσόνα (μη Θεέ μου χειρότερα…) για το ΣΚΑΙ!

Ναι, άβυσσος η ψυχή των τηλε-ανθρώπων! Έτσι, και φέτος οι ιθύνοντες του καναλιού φρόντισαν να εξασφαλίσουν μία θέση μπροστά από τις κάμερες για την Ευρυδίκη, η οποία ως πρώην παίκτρια του “Survivor”, κάνει τηλεοπτική καριέρα που τα… σπάει!!!!

Α, το σωστό να λέγεται!

Η Ευρυδίκη ,λοιπόν, καλώς εχόντων των πραγμάτων, εντάσσεται στη παρέα του “Ooh La-La”!

Read More

And More