Σάσα Σταμάτη: Η ώρα της δικαιοσύνης για τον Γολγοθά της – Η αγωγή που κατέθεσε στο Κέντρο Αποκατάστασης

Η Σάσα Σταμάτη πιο αποφασισμένη από ποτέ για δικαίωση στην μνήμη του πατέρα της και για την παραδειγματική τιμωρία όλων εκείνων που, όπως καταγγέλλει, αδιαφόρησαν στο κέντρο αποκατάστασης που τον είχε, με την ελπίδα να βελτιωθεί η κατάστασή του.

Η εκπομπή Live News με τον Νίκο Ευαγγελάτο αποκαλύπτει την αγωγή της γνωστής δημοσιογράφου που στρέφεται κατά γιατρών και υπευθύνων στο Κέντρο Αποκατάστασης.

«Όταν τελικώς διακομίσθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Κορίνθου ήταν πλέον πολύ αργά και σε σημείο που κινδύνευε άμεσα η ζωή του εκ της μόνιμης βαριάς σωματικής βλάβη που υπέστη εξ αποκλειστικής υπαιτιότητας της εναγομένης, καθώς έπαθε βαριά νεφρική ανεπάρκεια και πλέον έχρηζε συνεχών αιμοκαθάρσεων τρεις φορές την εβδομάδα».

Τους ισχυρισμούς της δημοσιογράφου επιβεβαιώνει στο LIVE NEWS και ο γιατρός στο νοσοκομείο Κορίνθου που τον εξέτασε πρώτος στα επείγοντα, όταν η Σάσα Σταμάτη τον πήγε άρον άρον μετά την έξοδο από το Κέντρο Αποκατάστασης.

Όπως λέει ο γιατρός, το πρόβλημα στα νεφρά που διαπιστώθηκε στο νοσοκομείο δεν υπήρχε πριν την είσοδο του ηλικιωμένου στο Κέντρο Αποκατάστασης.

Η αντίστροφη μέτρηση στη ζωή του πατέρα της Σάσας Σταμάτη έχει ξεκινήσει και ο θάνατός του τον Απρίλιο του 2021 έμοιαζε από κάποια στιγμή και μετά αναπόφευκτος.

«Αυτή η κατάσταση μας δημιούργησε αφόρητη στεναχώρια και θλίψη, βιώνοντας ένα καθημερινό μαρτύριο, τόσο προσωπικό όσο και ευρύτερα οικογενειακό, δεδομένου πως το προσωπικό του πρόβλημα είχε αναγκαστικά μεταβληθεί σε οικογενειακό πρόβλημα».

 

Πλέον, η Σάσα Σταμάτη περιμένει να δικαιωθεί και όπως τονίζει ο δικηγόρος της στο LIVE NEWS σε περίπτωση που της επιδικαστούν χρήματα, εκείνη θα διαθέσει ολόκληρο το ποσό σε φιλανθρωπικά ιδρύματα.

Read More

And More