Σάσα Σταμάτη μετά το «κράξιμο» για τις ατάκες στη Βανδή: «Κυρία δεν σε κάνει ο τίτλος, αλλά οι πράξεις»

Το περασμένο Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου, πραγματοποιήθηκε η πρεμιέρα του J2US με τη Σάσα Σταμάτη να φέρνει σε αμήχανη θέση τη Δέσποινα Βανδή με τις ατάκες της, ύστερα από το διαζύγιο της τραγουδίστριας από τον Ντέμη Νικολαΐδη

Πιο συγκεκριμένα, η δημοσιογράφος που συμμετέχει στο show τραγουδιού τη ρώτησε αν πλέον μετά τον χωρισμό θα πρέπει να την αποκαλεί «κυρία» ή «δεσποινίς». Η Δέσποινα Βανδή αν και χαμογέλασε, φάνηκε πόσο αμήχανα ένιωσε, απατώντας της πως όλες κυρίες είμαστε.

Η Σάσα Σταμάτη βρέθηκε σήμερα καλεσμένη στην “Super Κατερίνα” και απάντησε στην Κατερίνα Καινούργιου όσον αφορά στα όσα είπε στην Δέσποινα Βανδή: «Παιδιά κοιτάξτε να δείτε, εγώ έχω μια λαϊκή αυθεντικότητα, είμαι αμετροεπής. Ξέρω ότι χάνω το μέτρο κάποια στιγμή. Το γνωρίζω πάρα πολύ καλά δεν γίνεται επίτηδες. Είμαι αρβανίτισσα, γεννήθηκα στην Μάνδρα. Είμαστε μια ειδική κατηγορία». 

 

«Δεν θεωρώ ότι έκανα κάτι ποινικά κολάσιμο στο J2US. Όταν βγαίνουμε στην τηλεόραση εννοείται ότι θα φάμε και κράξιμο. Μου είναι πολύ δύσκολο να βάλω κόφτη. Τους ανθρώπους απέναντι τους ξέρω πάρα πολλά χρόνια. Κυρία δεν σε κάνει ο τίτλος, αλλά οι πράξεις» συμπλήρωσε η δημοσιογράφος.

Read More

And More