Σάσα Σταμάτη: Ο προσωπικός Γολγαθάς της – Οι σοκαριστικές εικόνες του πατέρα της από το νοσοκομείο

Η Σάσα Σταμάτη με αφοπλιστική ειλικρίνεια περιέγραψε τον δικό της Γολγοθά στο Live News και στον Νίκο Ευαγγελάτο την περασμένη εβδομάδα, όταν κλήθηκε να διαχειριστεί την απώλεια του πατέρα της και στην πορεία τον πόνο που της προκάλεσε ο θάνατός του. 

Η δημοσιογράφος συγκεντρώνει στοιχεία και περιμένει την παραδειγματική τιμωρία όλων εκείνων που όπως πιστεύει, αδιαφόρησαν στο κέντρο αποκατάστασης και επιβάρυναν δραματικά την υγεία του πατέρα της.

Οι νέες εικόνες που παρουσιάζει το Live News, τα λόγια του γιατρού που εξέτασε πρώτος τον πατέρα της Σάσας Σταμάτη, όταν βγήκε από το κέντρο αποκατάστασης, μαζί με τις κινήσεις που κάνει ο δικηγόρος της δημοσιογράφου, προκαλούν νέες αντιδράσεις.

Ο πατέρας της δημοσιογράφου πέθανε τον Απρίλιο του 2021. Λίγους μήνες από τη μέρα που η Σάσα Σταμάτη τον πήρε άρον άρον από το κέντρο αποκατάστασης σε άθλια κατάσταση. Όχι μόνο δεν παρουσίασε τη βελτίωση που ευελπιστούσε η οικογένεια αλλά είχε επιβαρυνθεί κατά πολύ.

Ο γιατρός στο νοσοκομείο Κορίνθου που τον εξέτασε πρώτος όταν βγήκε από το κέντρο αποκατάστασης, περιέγραψε στο Live News την κατάσταση του ηλικιωμένου.

«Ο κύριος Σταμάτης ήταν σε άθλια κατάσταση. Ήταν αφυδατωμένος, σηπτικός και μία οξεία νεφρική ανεπάρκεια. Η κρεατίνη ήταν κοντά στο 20, πρώτη φορά έχω δει τέτοιες υψηλές τιμές. Που σημαίνει ότι τα νεφρά του έπασχαν πάρα πολύ. Μου έκανε εντύπωση η άσχημη κατάσταση που ήταν».

Πλέον η Σάσα Σταμάτη περιμένει τη δικαίωση στη μνήμη του πατέρα της. Την τιμωρία όλων εκείνων στο κέντρο αποκατάστασης που όχι μόνο δε τον βοήθησαν να ξεπεράσει τα προβλήματά του, αλλά ουσιαστικά επιτάχυναν τον θάνατό του.

Read More

And More