Σάσα Σταμάτη: Οι δηλώσεις της «καίνε» την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου! Δεν φαντάζεσαι τι είπε…

Σάσα Σταμάτη: Οι δηλώσεις της «καίνε» την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου! Δεν φαντάζεσαι τι είπε… | tlife.gr

Θα ξέρεις λατρεμένη την παροιμία που λέει «η γλώσσα κόκαλα δεν έχει και κόκαλα τσακίζει»… Ε, η Σάσα Σταμάτη σήμερα το πρωί τσάκισε με τα λεγόμενά της την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

Η Σάσα έδωσε μία συνέντευξη στη «Φωλιά των Κου-Κου» και στο Star και πραγματικά θέλησε να μιλήσει με απόλυτη ειλικρίνεια και χωρίς περιστροφές για το ποιες ακριβώς είναι πλέον οι σχέσεις της με την πρώην «παρουσιάστρια με το ζόρι» του Alpha.

Γιατί δεν ξέρω αν το έχεις ξεχάσει, αλλά η Κωνσταντίνα έχει σύρει την Σάσα στις δικαστικές αίθουσες για την κριτική που της είχε ασκήσει μέσα από το «Πρωινό», όταν εκείνη ζούσε τα χρόνια της τηλεοπτικής της… παντοδυναμίας στο κανάλι της Κάντζας. Μία δικαστική διαμάχη η οποία κι έληξε με την Σάσα να δικαιώνεται από την ελληνική δικαιοσύνη.

Έτσι, φέτος λόγω «Survivor» που οι δυο τους βρέθηκαν να στεγάζονται κάτω από την ίδια τηλεοπτική στέγη, δημιουργήθηκε τεράστιος ντόρος για το ποιες είναι οι σχέσεις τους, για το αν θα πάει η μία καλεσμένη στην εκπομπή της άλλης κι όλα αυτά τα… σχετικά.

Σήμερα η Σάσα μέσα από την συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή της Κατερίνας Καραβάτου και του Κρατερού Κατσούλη έκανε με τα… κρεμμυδάκια την Κωνσταντίνα, λύνοντας όλες μας τις απορίες για το… κλίμα που επικρατεί ανάμεσά τους κι όχι δεν είναι «εύκρατο».

Ιδού τι ακριβώς δήλωσε η Σάσα:

«Εγώ δεν έχω καμία κόντρα. Αφού την καλέσαμε στην εκπομπή. Εγώ δεν έχω κόντρα. Εγώ αθωώθηκα. Δεν την πήγα εγώ στα δικαστήρια. Όσο για το γιατί δεν βγήκα μαζί της για φαγητό; Δεν βγήκα γιατί αυτό δεν είναι δίκαιο για κανέναν καλεσμένο. Δεν το έχω ξανακούσει αυτό. Και επίσης κάτι δεν μου αρέσει όταν θέλει κάποιος συνάντηση.

Σημαίνει ότι κάτι θέλει να σου πει, για να μην τον ρωτήσεις συγκεκριμένα πράγματα. Σημαίνει ότι θέλει να κάνει κάποιον συμβιβασμό. Και εγώ δεν κάνω συμβιβασμούς.. Εγώ δεν έχω τίποτα με κανέναν. Και στη Μύκονο που με είδε δεν μου μίλησε. Ήρθε στο τραπέζι και χαιρέτησε τον φωτογράφο. Εμένα δεν με χαιρέτησε. Εμείς την έχουμε καλέσει δυο φορές στην εκπομπή. Εγώ δίνω δεύτερες και τρίτες ευκαιρίες στους ανθρώπους. Από ότι κατάλαβα ,όμως, θέλει κι αυτή κάτι να κλείσει πρώτα, για να έρθει…»!

Στ΄άρματα, στ΄ άρματα, εμπρός στον αγώνα!

READ more