Σάσα Σταμάτη: Συγκλονισμένη στην κηδεία του 36χρονου Αντώνη – «Το βαρέλι δεν έχει πάτο»

Στον Ιερό Ναό της Ευαγγελίστριας στον Άγιο Νικόλαο ράγισαν καρδιές. Οι δικοί του άνθρωποι αποχαιρέτησαν τον αγαπημένο τους Αντώνη με τα σπαρακτικά τους δάκρυα να συμπυκνώνουν τον αβάσταχτο πόνο τους.

Σε ένα λευκό φέρετρο με τον ίδιο ντυμένο γαμπρό. Πολύ κοντά στα μέρη που μεγάλωσε και ζούσε με τις δύο αδερφές του, εκείνες που το πρωί προσπαθούσαν να μαζέψουν τα κομμάτια τους και να βρουν δύναμη για μια από τις δυσκολότερες μέρες της ζωής τους.

Η Σάσα Σταμάτη ταξίδεψε στον Άγιο Νικόλαο και βρέθηκε στην κηδεία του 36χρονου Αντώνη. Συγκλονισμένη η γνωστή δημοσιογράφος δήλωσε στο Live News: «Σοκ, χωρίς δέος. Το βαρέλι δεν έχει πάτο. Εύχομαι η δικαιοσύνη να σταθεί στο ύψος της».

 

Στα βλέμματα των στενών συγγενών η πίκρα, η απόγνωση και η οργή. Στις σκέψεις των φίλων του, τα όσα έγιναν στο λιμάνι του Πειραιά το βράδυ της περασμένης Τρίτης, όταν ο Μιχάλης προσπαθούσε να μπει στο Blue Horizon με το εισιτήριο στα χέρια και βρέθηκε στη θάλασσα από ένα σπρώξιμο, με τον θάνατό του να είναι αναπόφευκτος.

Read More

And More