Σασμός τελευταίο επεισόδιο: Απόψε το σαρωτικό φινάλε του δεύτερου κύκλου

Με μεγάλη αγωνία περιμένουν οι τηλεθεατές το αποψινό επεισόδιο της επιτυχημένης σειράς Σασμός, που ρίχνει αυλαία μετά από μια ακόμη επιτυχημένη σεζόν. 

Μια εικόνα, μια λέξη, μια τοποθεσία, ο κόσμος του Ευθύμη Φαρμάκη είναι γεμάτος αναμνήσεις.

Ή για την ακρίβεια υπήρξε «στοιχειωμένος» από την ανάμνηση της συζύγου του, της Ρέας, της μοναδικής γυναίκας που είχε αγαπήσει στη ζωή του. Ζούσε με μοναδικό σκοπό να εκδικηθεί τον υπαίτιο για το χαμό της.

Ακόμα και τώρα, έως το τέλος, τη Ρέα σκεφτόταν, η σκέψη της φώτιζε το σκοτάδι της ψυχής του. Κι όλες οι αποχρώσεις της σκιάς των γεγονότων μέσα του, εκείνη έδειχναν.

Σε αυτή την αγαπημένη «σκιά» αναφέρεται το νέο τραγούδι του «Σασμού», «Η Σκιά» σε στίχους Γιάννη Κότσιρα και μουσική Νίκου Τερζή. «Ρίχνει η νύχτα τη σκιά της, σε φαντάστηκα. Χέρια που ήτανε δεμένα κομματιάστηκαν. Κερνάει ο θάνατος μαχαίρι και μας μέθυσε. Σκοτάδι μέρα μεσημέρι, μας ξεγέλασε» λένε οι στίχοι στο κουπλέ, όπου η μορφή της Ρέας κυριαρχεί.

Και στο ρεφραίν επιβεβαιώνεται πως ο έρωτας είναι άχρονος, το πένθος μπορεί να αποτελέσει κινητήριο δύναμη κι η εκδίκηση να γίνει μοναδικός σκοπός για να ζήσει κανείς: «Θα σ΄αγαπώ κι ας σκοτωθώ ό,τι μας δένει, μας χωρίζει, μας πονά. Θα σε μισώ κι ας λυτρωθώ ό,τι πληγώνει μας γιατρεύει μας γεννά».

«Η Σκιά», με ερμηνεύτρια τη Γεωργία Νταγάκη, δίνει συνέχεια στο επιτυχημένο soundtrack της σειράς «Σασμός», που υπογράφουν συνθετικά ο Νίκος Τερζής και στιχουργικά ο Γιάννης Κότσιρας και κυκλοφορεί από την Panik Oxygen.

Read More

And More