Σασμός – Δανάη Παππά: «Η Θοδώρα θα πληρώσει με τον χειρότερο τρόπο τις πράξεις της»

Η Δανάη Παππά μίλησε σήμερα στην Κατερίνα Καινούργιου και την εκπομπή «Super Κατερίνα» για το ρόλο της Θοδώρας στον «Σασμό», την καθημερινή σειρά του Alpha που σκίζει σε τηλεθέαση.

Η αγαπημένη ηθοποιός αναφέρθηκε και στην προσωπική της ζωή, η οποία διανύει την καλύτερή της φάση αλλά και για τα υπέροχα διακοσμητικά κεριά τα οποία φτιάχνει η ίδια.

Ο ρόλος της Θοδώρας είναι «ρόλος κόντρα σε μένα. Βγαίνει μισητός. Αποτελεί πρόκληση για μένα και ο λόγος που ήθελα να συμμετάσχω στη σειρά. Με βοηθάει στην εξέλιξή μου ως ηθοποιό» σημειώνει η Δανάη Παππά. Και προσθέτει: «Είμαι ενθουσιασμένη με τον ρόλο. Πηγαίνω στη δουλειά και γουστάρω πολύ!».

Ωστόσο, έναν τόσο κόντρα ρόλο για να βγει αληθινός… «χρειάζεται να τον δικαιολογήσεις μέσα σου. Μου αρέσει η Θοδώρα γιατί είναι πεισματάρα» εξηγεί. «Θα φτάσει στα άκρα για αυτό που θέλει. Για τον έρωτα τα κάνει όλα. Θα βάλει το χέρι της ακόμα και στη βεντέτα. Και θα πληρώσει το τίμημα με τον χειρότερο τρόπο. Θα πονέσει πολύ. Θα της γυρίσει μπούμερανγκ η στάση της όλο αυτό το διάστημα».

Η Θοδώρα προσπαθεί να καταστρέψει τη σχέση της Σεμίνας και του Πέτρου στα επεισόδια που έρχονται. «Είναι γεγονός. Ο ρόλος χτίζεται σιγά σιγά από τους σεναριογράφους, πολύ γερά και δομημένα. Κάποια στιγμή φτάνει στο pick του κι ύστερα έρχεται η κατάρρευση» καταλήγει.

 

Read More

And More