Σασμός – Γιώργος Αμούτζας: Ο «Νικηφορός» προανήγγειλε ανατροπές στη σειρά

Στο Super Κατερίνα μίλησε ο ηθοποιός Γιώργος Αμούτζας, ο «Νικηφόρος» από την επιτυχημένη σειρά του Alpha, Σασμός. Ο ίδιος προανήγγειλε πολλές ανατροπές στην εξέλιξη του έργου…

«Όταν ξεκίνησαν τα γυρίσματα ένιωσα από την πρώτη στιγμή ότι η συγκεκριμένη δουλειά θα πάει καλά. Διάβασα κατευθείαν το βιβλίο του κυρίου Πετρουλάκη, κατάλαβα ποιος είναι ο ρόλος, πόσο τραγικός ήρωας είναι ο Νικηφόρος… Πόσα πράγματα θα υποστεί, θα περάσει από 40 κύματα. Είναι η μία ανατροπή μετά την άλλη. Η ιστορία εξελίσσεται πολύ γρήγορα, δεν κάνουμε κύκλους γύρω από τα ίδια θέματα», ανέφερε αρχικά ο Γιώργος Αμούτζας.

Ο Γιώργος Αμούτζας συμπλήρωσε στη συνέχεια: «Ο Νικηφόρος είναι τραγικός ήρωας γιατί μονίμως συμβαίνουν τραγικά γεγονότα, τα οποία οι υπόλοιποι θα γνωρίζουν, ο κόσμος θα το γνωρίζει, όπως και αρκετοί χαρακτήρες της σειράς και ο ίδιος δεν θα μάθει την αλήθεια ποτέ».

«Υπάρχουν χαρακτήρες που γνωρίζουν για τον δολοφόνο του Στεφανή, πιθανόν να είναι πολύ κοντά στον Νικηφόρο… Και ο Νικηφόρος όχι απλά δεν υποψιάζεται κάτι, δεν πάει το μυαλό του και δεν θα το μάθει ποτέ. Αυτό για μένα είναι ο ορισμός του τραγικού ήρωα. Στον Σασμό θα δούμε ανατροπή πάνω στην ανατροπή», είπε κλείνοντας ο Γιώργος Αμούτζας.

Δες το βίντεο:

Read More

And More