Σασμός: Η αντίδραση της Αργυρώς όταν μαθαίνει ότι ο Αστέρης πλησίασε τον Σταύρο με ψεύτικο όνομα

Με μεγάλη αγωνία παρακολουθούν οι τηλεθεατές της επιτυχημένης σειράς, Σασμός τα τελευταία επεισόδια. Πολλές είναι οι ανατροπές και στο που θα παρακολουθήσουμε μέσα από τη συχνότητα του Alpha.

Η Αργυρώ μαθαίνει ότι ο Αστέρης πλησίασε τον Σταύρο με ψεύτικο όνομα και παθαίνει σοκ. Το ίδιο και ο Σταύρος, που συνειδητοποιεί ότι ο φίλος του ο «Χρήστος» τον κορόιδευε. Η Αργυρώ μιλά με τη μητέρα της και συνειδητοποιεί πως εκείνη γνώριζε ότι ο Αστέρης παρίστανε έναν άλλο και είχε γίνει φίλος με τον Σταύρο.

Ο Σταύρος τηλεφωνεί στον Αστέρη και του ζητά να βρεθούν και να ξεκαθαρίσουν την κατάσταση μετά την αποκάλυψη της αλήθειας. Ο Αστέρης προσπαθεί να αντιμετωπίσει την οργή τους, ενώ όλο το χωριό κινείται στο ρυθμό του γάμου του Μαθιού και της Βασιλικής. Ο Άγγελος δε φαίνεται να είναι πρόθυμος να βάλει τέρμα στην κόντρα του με τους Σταματάκηδες.

Η Άσπα προσπαθεί να τον πείσει να φύγουν μακριά. Κι ενώ οι ετοιμασίες του γάμου προχωράνε, ο Μανόλης μετά από έναν εφιάλτη, θα έχει μία μοιραία συνάντηση που θα ανατρέψει τα πάντα και θα αποκαλύψει μια μεγάλη αλήθεια. Ποιος μαθαίνει το μεγάλο μυστικό του Μαθιού;

Read More

And More