Σασμός – Κώστας Νικούλι: Η εξομολόγηση για τη σύντροφό του και η αλβανική καταγωγή

Το βράδυ της Τρίτης, ο Κώστας Νικούλι βρέθηκε καλεσμένος στο «The 2Night Show» και μίλησε για όλα στον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

O αγαπημένος ηθοποιός, που αυτή την περίοδο πρωταγωνιστεί στον Σασμό, μοιράστηκε το ταξίδι της ζωής του, μίλησε για τους βιοπαλαιστές γονείς του, που είναι μετανάστες από την Αλβανία και εξήγησε το πώς από τις χειρωνακτικές δουλειές βρέθηκε στη Δραματική Σχολή.

Ο Κώστας Νικούλι, μάλιστα μίλησε με τα πιο τρυφερά λόγια και για τη σχέση του με τη συνάδελφό του Κατερίνα Μαούτσου: «Δεν είμαι ακόμη παντρεμένος. Συζώ εδώ και οκτώ μήνες με τη σύντροφό μου. Έχουμε συζητήσει για γάμο αλλά πιο πολύ την ενδιαφέρει το πάρτι. Το πότε θα διασκεδάσουμε… Έτσι το σκεφτόμαστε!

Το έχουμε πει ότι δεν θέλουμε τα στερεοτυπικά, αλλά το ξωκλήσι υπάρχει στο πίσω μέρος του μυαλού της και το αναφέρει συχνά. Στο θέατρο γνωριστήκαμε, στην παράσταση Ροσμαρί. Εκεί βρεθήκαμε και αγαπηθήκαμε. Ζηλιάρης είμαι, δεν το κρύβω».

«Το όνομά μου δεν προδίδει κάτι. Προσωπικά, θέλω το επώνυμο να είναι Νικούλι και όχι Νικούλης για να θυμάμαι από που προέρχομαι. Η ταυτότητα έλεγε Νικούλι και αυτό ήθελα να είναι το επώνυμο μου. Είμαι περήφανος. Ήμουν ανοιχτός από την πρώτη στιγμή και δεν ένιωθα ότι είμαι ξένος ή διαφορετικός από τους υπόλοιπους.

Ίσως να μην είχα συνειδητοποιήσει τι σημαίνει Αλβανός αλλά όσο να είναι δεν ένιωθα ποτέ άσχημα. Ο καθένας επιλέγει την ταυτότητά του, ανεξάρτητα φύλου ή εθνικότητας».

 

 

Read More

And More