Σασμός – Μιχάλης Αεράκης: Ο παπάς αποκαλύπτει τα «μυστικά» του χωριού – Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια

Ο Μιχάλης Αεράκης που πρωταγωνιστεί στη σειρά «Σασμός» και υποδύεται τον Παππά Μιχάλη, το πρωί της Πέμπτη 7/10 μίλησε με ζωντανή σύνδεση με την εκπομπή «Happy Day».

Ο γνωστός ηθοποιός αρχικά, αναφέρθηκε στη σειρά,, λέγοντας πως αποδέχτηκε την πρόταση με μεγάλη χαρά.


Ο ρόλος του στον Σασμό

Στη σειρά, ο κ. Αεράκης κρατά τον ρόλο του σεβάσμιου γέροντα παπά – Μιχάλη. Μάλιστα όπως εξομολογήθηκε: «είναι λίγο ιδιαίτερος ρόλος για μένα, επειδή ο παππούς μου ήταν παπάς και παρακάλεσα την παραγωγή να δώσουν στο ήρωα που υποδύομαι το όνομα του, Μιχάλης. Δηλαδή θα προσπαθήσω ουσιαστικά να ενσαρκώσω τον παππού μου που την δύσκολη εκείνη εποχή συμμετείχε σε σασμούς. Είναι ένας πολύ δύσκολος, απαιτητικός ρόλος. Πρόκειται για έναν λαϊκό παπά, όπως είναι οι παπάδες στην Κρήτη, ειδικά στα ορεινά χωριά που έρχονται σε επαφή με τον κόσμο, μιλάνε με τον κόσμο, ξέρουν όλα τα μυστικά του χωριού μέσα από τις εξομολογήσεις, προσπαθώντας να εξισορροπήσουν αντίρροπες δυνάμεις και καταστάσεις. Και φυσικά στο τέλος της σειράς ο “παπά Μιχάλης” θα συμμετάσχει στον Σασμό».

Όσο αφορά στα ένοχα μυστικά της σειράς, ο ηθοποιός αποκάλυψε: «Στην πορεία της σειράς θα μαθευτούν όλα, τίποτα δεν μένει κρυφό. Ο παπάς στη σειρά είναι ένα ακροβάτης σε αυτή τη μικρή κοινωνία που προσπαθεί να ισορροπήσει πάθη, αντιθέσεις, μυστικά, γιατί τον ενδιαφέρει να υπάρχει μία ηρεμία στο χωριό μέσα. Για τον λόγο αυτό ο παπάς θα παίξει στην πορεία της σειράς έναν πολύ σημαντικό ρόλο».

Αφού προβλήθηκε ένα μικρό απόσπασμα από το αποψινό επεισόδιο, η Τίνα Μεσσαροπούλου ρώτησε τον Μιχάλη Αεράκη με ποιον παντρεύεται η Στέλλα, την οποία υποδύεται η Ευγενία Σαμαρά, με εκείνον να απαντά: «Η Στέλλα είναι έγκυος από τον Αστέρη, χωρίς να μπορεί να αποκαλύψει περισσότερα πράγματα».

Read More

And More