Σασμός: Νεκρός ο Νικηφόρος – Ανατριχίλα με την σκηνή που η Βασιλική «χάνει» τον γιο της

Σασμός: Καταιγιστικές εξελίξεις στη σειρά του Alpha μετά τον πυροβολισμό που δέχεται ο Νικηφόρος χάνοντας τη ζωή του.

Στο νέο επεισόδιο της σειράς που προβλήθηκε το βράδυ της Δευτέρας 30 Οκτωβρίου, είδαμε πως ο Παύλος αρνήθηκε τις κατηγορίες της Καλλιόπης.

Ο Αντώνης και ο Γιώργος ενημερώθηκαν πως ο Νικηφόρος είναι εκτός εαυτού και κρατά όπλο. Ο Νικηφόρος πήγε στο καφενείο του Παντελή για να αντιμετωπίσει τον Παύλο Βρουλάκη τον οποίο και σημαδεύει με το όπλο, ένας άλλος όμως πυροβολισμός θα ανατρέψει τα πάντα, καθώς ο Λάζαρος εμφανίζεται στο σημείο, πυροβολεί τον Νικηφόρο και τρέχει σε φυγή.

Αμέσως όλοι έσπευσαν να καλέσουν ασθενοφόρο. Ο Νικηφόρος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με την μητέρα του, Βασιλική να τρέχει για να βρεθεί στο πλευρό του.

Μάνα και γιος είχαν έναν καθηλωτικό διάλογο με την Βασιλική να ζητά από τον Νικηφόρο να κρατηθεί δυνατός για τα ταξίδια που θα κάνουν μαζί στο μέλλον.

Ο Νικηφόρος νιώθει να παγώνει και ξεψυχά κάτω από το τρομαγμένο βλέμμα της μητέρας του. Κραυγή για την Βασιλική η οποία καταρρέει με τις φωνές της να ακούγονται σε όλο το νοσοκομείο και με την σκηνή να μοιάζει βγαλμένη από αρχαία τραγωδία.

Read More

And More