Σασμός: Οι πρώτες εικόνες από τα γυρίσματα για τον δεύτερο κύκλο της σειράς

Ο Σασμός επιστρέφει και τίποτα δεν θα είναι ίδιο στις ζωές των ηρώων της πετυχημένης σειράς του Alpha.

Τα γυρίσματα για τον δεύτερο κύκλο του Σασμού έχουν ξεκινήσει με τους πρωταγωνιστές να κάνουν σχετικές αναρτήσεις στα social media.

Ο μήνας Αύγουστος τους βρήκε εκεί ακριβώς που τους είχαμε αφήσει στο τελευταίο επεισόδιο του πρώτου κύκλου, την στιγμή που ο Μαθιός ενημερώνεται για τη σύλληψή του, όσο η Βασιλική καταφτάνει ντυμένη νύφη για τον γάμο τους.

Νέος πόλεμος ανάμεσα στους Βρουλάκηδες και στους Σταματάκηδες 

Οι Βρουλάκηδες δεν θα αφήσουν έναν ακόμη θάνατο, αυτόν του Άγγελου, ασυγχώρητο και η Καλλιόπη δίνει μάχη προκειμένου να καταφέρει να αποδείξει πως ο Μαθιός είναι αθώος πριν συμβεί κάτι κακό σε εκείνον μέσα στη φυλακή, όπως συνέβη με τον άνδρα της.

Την ίδια ώρα, θα παρακολουθήσουμε την είσοδο ενός νέου προσώπου. Ο ανιψιός της γιαγιάς ειρήνης, ο Παύλος Βρουλάκης επιστρέφει έπειτα από χρόνια. Ο Παύλος θεωρούνταν από πολλούς νεκρός και όλοι πίστευαν πως έχει χαθεί στη θάλασσα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Σοφίας Τσίρκα στο περιοδικό My Tv, εκείνος γυρίζει πίσω τώρα πιο αποφασισμένος και αδίστακτος από ποτέ για να πάρει εκδίκηση για τους θανάτους του Πετρή και Άγγελου. Κανείς δεν ξέρει ότι ζει και κανείς δεν μπορεί να φανταστεί πως παρακολουθεί τη ζωή όλων.

 

Σασμός – Νέα πρόσωπα

Ο δεύτερος κύκλος της σειράς Σασμός κάνει πρεμιέρα τον Σεπτέμβριο στον Alpha, με τον Στέλιο Μάινα και τον Γιώργο Γεροντιδάκη να μπαίνουν στην πετυχημένη σειρά. 

Σύμφωνα με το τηλεοπτικό ρεπορτάζ, ο Στέλιος Μάινας μπαίνει στον Σασμό ως Παύλος Βρουλάκης, συγγενής της οικογένειας Βρουλάκη, ο οποίος ζητά εκδίκηση για τον φόνο του Πετρή.

Σύμφωνα με πληροφορίες του TV24, ο Γιώργος Γεροντιδάκης έρχεται στη σειρά Σασμός για να αναστατώσει τη ζωή μιας ηρωίδας. Αυτή θα είναι είτε η Θοδώρα (Δανάη Παππά), είτε η Στέλλα (Ευγενία Σαμαρά).

Σασμός, η συνέχεια επί της οθόνης τον Σεπτέμβριο στον Alpha!

Read More

And More