Σασμός: «Όταν έπιασα τα σενάρια στα χέρια μου τρομοκρατήθηκα»

Για τον ρόλο του στη σειρά, Σασμός στον Alpha μίλησε ο Γιώργος Αμούτζας. Ο νεαρός ηθοποιός υποδύεται τον Νικηφόρο ο οποίος όπως είδαμε στα πρόσφατα επεισόδια, είχε μια  μεγάλη ένταση με τη μητέρα του, αποκαλύπτοντας στους τηλεθεατές μια άλλη πλευρά του…

«Πιστεύω στην αγάπη. Νιώθω ότι ένας έρωτας, όπως της Βασιλικής και του Μαθιού, ο οποίος περιμένει τόσα χρόνια κι έχει περάσει από τόσες δυσκολίες και σαράντα κύματα, δεν μπορεί να μην εκπληρωθεί κάποια στιγμή. Ωστόσο, δεν έχουμε φτάσει στα σενάρια τόσο μακριά», ανέφερε αρχικά μιλώντας στην εκπομπή Super Κατερίνα.

Οι δηλώσεις για τον δολοφόνο του Στεφανή: «Έχει αποκαλυφθεί για τον κόσμο ο δολοφόνος του Στεφανή, του πατέρα του Νικηφόρου, αλλά ο Νικηφόρος είναι τραγικός ήρωας, αυτός οποίος του συμβαίνουν γεγονότα για τα οποία δεν έχει ιδέα. Δεν μπορεί να φανταστεί πού βρίσκεται η αλήθεια».

Βλέπουμε τον Νικηφόρο να είναι απαρηγόρητος στο μνημόσυνο του πατέρα του. «Όταν έπιασα τα σενάρια στα χέρια μου τρομοκρατήθηκα, δεν ήξερα πώς θα φέρουμε σε πέρας αυτές τις σκηνές. Κάθε στιγμή στην καθημερινότητά μας είναι τόσο διαφορετική, και κάποια συναισθήματα κι εμπειρίες, ίσως δεν τις έχεις βιώσει και ίσως δεν έχεις εικόνες ή αντίστοιχες αναμνήσεις για να ανακαλέσεις σε μια τόσο απαιτητική σκηνή…» υπογραμμίζει και προσθέτει: «Εκεί έρχεται ο άσος στο μανίκι της σειράς… Ο σκηνοθέτης, οι συνεργάτες, οι συμπρωταγωνιστές. Ακόμα κι αυτές οι σκηνές με μαγικό τρόπο περνάει ανώδυνα και είναι αληθινές. Και καταφέρνουμε, μετά το πέρας τους, να μην τις κουβαλάμε πάνω μας». 

Read More

And More