Σασμός: Το tweet για τον χωρισμό του Αστέρη Σταματάκη που έκανε τον Ορφέα Αυγουστίδη να σχολιάσει

Την ώρα που στον Σασμό όλοι αναζητούν τον δολοφόνο του Στεφανή, ο Αστέρης Σταματάκης έρχεται όλο και πιο κοντά με τη Αργυρώ.

Ο Ορφέας Αυγουστίδης, ή αλλιώς, ο τηλεοπτικός Αστέρης, τη φετινή σεζόν έχει γίνει ο αγαπημένος του twitter. Οι τηλεθεατές του Alpha παρακολουθούν τη σειρά, την οποία και σπεύδουν να σχολιάσουν με απολαυστικά σχόλια αλλά και επικές ατάκες στο twitter.

 

Αυτό μάλιστα που περιμένουν στα επόμενα επεισόδια είναι η απόφαση του Αστέρη να μιλήσει ανοιχτά στη σύντροφό του, Στέλλα ζητώντας της να χωρίσουν. Κάτι το οποίο με καθυστερεί. Ανάμεσα στα tweets, ο Ορφέας Αυγουστίδης εντόπισε φωτογραφία του Αστέρη μετά από αρκετά χρόνια, να δηλώνει έτοιμος να ανακοινώσει τον χωρισμό του στη Στέλλα.

Φυσικά και πρόκειται για φωτογραφία – μοντάζ την οποία ο Ορφέας Αυγουστίδης είδε στο twitter και θέλησε να την ανεβάσει στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, σχολιάζοντας μάλιστα: “Έχουμε εξελίξεις” αφήνοντας να εννοηθεί πως ο χωρισμός του με τη Στέλλα δεν αργεί..

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο της σειράς του Alpha…

Η Αργυρώ δίνει άλλοθι στον Πέτρο για την ημέρα του φόνου, την ώρα που οι έρευνες βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη. Ο Μανώλης πέφτει σε αντιφάσεις, κινώντας τις υποψίες της αστυνομίας. Η Άσπα ομολογεί στην Αργυρώ τη σχέση που είχε με τον Στεφανή, ενώ η Μαρίνα θα ξεσπάσει στον Αντώνη για τις υποψίες του προς τα παιδιά της.

Η ημέρα της κηδείας θα αναζωπυρώσει την έχθρα δεκαετιών μεταξύ των δύο οικογενειών, και η σχέση Αστέρη-Αργυρώς θα κλυδωνιστεί επικίνδυνα. Ο Μανώλης βασανίζεται από εφιάλτες, γνωρίζοντας την φρικτή αλήθεια για το έγκλημα…

Read More

And More