Σασμός – Βέρα Μακρομαρίδου: Αποκάλυψε τα μηνύματα σοκ που λαμβάνει – Άφωνη η Καινούργιου

Η Βέρα Μακρομαρίδου και ο Δημήτρης Μαμιός βρέθηκαν στην εκπομπή Super Κατερίνα όπου και μίλησαν για τη συμμετοχή τους στη σειρά, Σασμός στον Alpha.

Η Βέρα Μακρομαρίδου πέρασε σε αποκαλύψεις για τον ρόλος της ως Άσπα αλλά και το μέλλον της με τον Κώστα, τον άνδρα από τον οποίο έχει δεχτεί κακοποιητική συμπεριφορά.

«Η Άσπα δεν θα συγχωρήσει ποτέ τον Κώστα. Από τη στιγμή που παίρνει την απόφαση να κάνει την καταγγελία και πάει ο Κώστας στη φυλακή, είναι πολύ καλά με αυτό. Ίσα ίσα που φοβάται μήπως βγει επιστρέψει με κάποιο τρόπο στη ζωή της.

Δεν το μετανιώνει καθόλου, θέλει να ξεφύγει και γι’ αυτό τα Γιάννενα είναι μια ευχάριστη συνθήκη γι’ αυτήν», είπε αρχικά η Βέρα Μακρομαρίδου.

Η Βέρα Μακρομαρίδου πέρασε σε μια αποκάλυψη για τα μηνύματα που δέχεται ως στα social media, τα οποία ζητούν από την Άσπα να επιστρέψει στον Κώστα, παρά την κακοποιητική συμπεριφορά του.

«Όχι παιδιά, το λένε για την εξέλιξη της σειράς. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι μία γυναίκα λέει σε μία άλλη γυναίκα, γύρνα πίσω σε μια τέτοια σχέση. Ίσως θέλουν να δουν την εξέλιξη ή μιλάμε για γυναίκες μεγαλύτερες που έχουν παλιές νοοτροπίες, οι οποίες θα πρέπει να εξαφανιστούν», αντέδρασε η Κατερίνα Καινούργιου.

Read More

And More