Σάββας Πούμπουρας: Η αντίδρασή του όταν ρωτήθηκε για το ενδεχόμενο συνεργασίας με την Ελένη Μενεγάκη

Μέσω Skype εμφανίστηκε πριν λίγη ώρα ο Σάββας Πούμπουρας στην εκπομπή της Ελένης Τσολάκη, “Καλοκαίρι #not” με αφορμή τον πρόσφατο θρησκευτικό του γάμο στις Σπέτσες με την Αρετή Θεοχαρίδη.

Ωστόσο, δε θα μπορούσε να μην ερωτηθεί και για τα τηλεοπτικά του σχέδια με τον ίδιο να αναφέρει ότι έχει δεχτεί διάφορες προτάσεις από Ελλάδα και Κύπρο. Όταν δε, ρωτήθηκε αν ισχύουν τα δημοσιεύματα που τον θέλουν να έχει δεχτεί πρόταση για να βρίσκεται στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη από τον ερχόμενο Σεπτέμβριο, ο Σάββας Πούμπουρας χαμογελώντας απέφυγε να απαντήσει.

“Γράφονται πολλά, δε ξέρω τίποτα, το μόνο που ξέρω είναι ότι προς το παρόν είμαι με τη γυναίκα μου και την κόρη μου στον κήπο. Τα πάντα συζητάω, είμαι ένας άνθρωπος που δεν αφήνω ευκαιρίες. Δοκιμάζω σε πάρα πολλούς τομείς κι ας αποτύχω, δε με ενδιαφέρει. Μπορεί να δοκιμάσω στο εμπόριο, μπορεί να ξαναγυρίσω στην εστίαση, συζητάω τηλεοπτικά. Μπορεί να αποτύχω στα 10 και να πετύχω στα τρία. Το σημαντικό είναι να δοκιμάζω πράγματα” είπε αρχικά ο Σάββας Πούμπουρας. 

Όταν δε ρωτήθηκε για το αν θα βρίσκεται στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη ανέφερε: “Εγώ είπα ότι έχω δεχτεί προτάσεις. Δεν επιβεβαιώνω και δεν διαψεύδω τίποτα” είπε ο παρουσιαστής αφήνοντας να εννοηθεί πως οι φήμες για το τηλεοπτικό του μέλλον είναι αληθείς.

Read More

And More