Με χορό και τραγούδι αποχαιρέτησε ο Νίκος Μάνεσης το τηλεοπτικό κοινό για τη φετινή σεζόν, καθώς η εκπομπή Σαββατοκύριακο με τον Μάνεση έριξε αυλαία.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Η εκπομπή του Νίκου Μάνεση που σήμερα βγήκε έξω από το στούντιο, και πιο συγκεκριμένα από τη Μαρίνα της Γλυφάδας, ολοκληρώθηκε με το γλέντι που είχαν στήσει εκεί υπό τους ήχους των τραγουδιών του Λευτέρη Πανταζή.
Ο Νίκος Μάνεσης επέλεξε να είναι λιτός στο φινάλε της εκπομπής του αφού αρκέστηκε να πει: «Να μην διακόπτουμε το γλέντι που συνεχίζεται σε όλο το διάλειμμα… Καλό καλοκαίρι, καλά μυαλά και καλό γλέντι… Ευχαριστώ όλους».
Στο πλευρό του και στο τραπέζι της εκπομπής κάθισαν η Έλενα Χαραλαμπούδη, ο Λευτέρης Πανταζής, ο Γιώργος Θαναηλάκης, ο Μελέτης Ηλίας και ο Θανάσης Βισκαδουράκης, ενώ τη διασκέδαση των παρευρισκομένων και των τηλεθεατών ανέλαβε ο Κώστας Σαφέτης.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
