Σε νέα χέρια το “τιμόνι” της διεύθυνσης προγράμματος του ΣΚΑΙ!

Αλλάζει από σήμερα σελίδα η διεύθυνση προγράμματος του ΣΚΑΙ! Βλέπεις, μετά την αποχώρηση της Άλκηστης Μαραγκουδάκη, ένα νέο κι εξαιρετικά έμπειρο πρόσωπο έρχεται για να αναλάβει δράση στο πρόγραμμα του καναλιού του Φαλήρου.

Ένα πρόσωπο που έχει γράψει κι αυτό την δική του ιστορία στην ιδιωτική τηλεόραση. Ο λόγος για τον Λοίζο Ξενόπουλο, ο οποίος μέχρι και χθες ήταν ο διευθυντής προγράμματος του Mega και πραγματικά οι επιλογές του στο Μεγάλο Κανάλι ήταν η μία καλύτερη από την άλλη.

“…Ο Λοΐζος Ξενόπουλος αναλαμβάνει από σήμερα τη Διεύθυνση Προγράμματος της τηλεόρασης του ΣΚΑΪ. Ο Λοΐζος Ξενόπουλος εργάζεται στον τηλεοπτικό χώρο από το 1991. Όλα αυτά τα χρόνια  συμμετείχε στο σχεδιασμό εξαιρετικά επιτυχημένων εκπομπών και συνεργάστηκε με τους συντελεστές μεγάλων επιτυχιών της ελληνικής τηλεόρασης.  Μέχρι πρόσφατα κατείχε τη θέση του Διευθυντή Προγράμματος στο Mega…”

Επίσης στο δυναμικό του ΣΚΑΙ υπάρχει ακόμα μία σημαντική άφιξη. Ο Δημήτρης Φίλης ανήκει πλέον κι αυτός στο κανάλι του Φαλήρου.

“…Ο Δημήτρης Φίλης εντάσσεται στο δυναμικό του ΣΚΑΪ ως Επικεφαλής Προγραμματισμού και Έρευνας Προγράμματος. Ο Δημήτρης Φίλης ξεκίνησε την επαγγελματική του πορεία από τη διαφήμιση και από το 1997 εργάζεται στην τηλεόραση, αρχικά στο εμπορικό τμήμα και στη συνέχεια ως Υπεύθυνος προγραμματισμού στο Mega.

H Διοίκηση του ΣΚΑΪ καλωσορίζει τα δύο νέα στελέχη και τους εύχεται κάθε επιτυχία. Με την εμπειρία και τη δημιουργικότητά τους θα συμβάλλουν στην δυναμική ανάπτυξη της τηλεόρασης του ΣΚΑΪ…”

 

 

 

Read More

And More