Σελίμ Σελτζούκ: Ο πρώην παίκτης του MasterChef έγινε ξανά πατέρας – «Θα έκανα και πέμπτο και έκτο παιδί»

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει ο πρώην παίκτης του δεύτερου κύκλου του MasterChef, Σελίμ Σελτζούκ, καθώς χθες, 15/9 έγινε πατέρας ξανά. Η σύζυγός του έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι, όπως αποκαλύφθηκε από το Happy Day.

Η δημοσιογράφος Χριστιάνα Κοχλατζή συνάντησε τον γνωστό σεφ από την Τουρκία έξω από το μαιευτήριο κι εκείνος δεν έκρυψε τη χαρά του για τον ερχομό του νέου μέλους της οικογένειας.

«Σήμερα το πρωί γεννήσαμε! Είναι αγόρι και είναι ο δεύτερος γιος μου. Είναι ευτυχία τα παιδιά! Χαίρομαι πολύ. Τα αδέλφια έχουν μεταξύ τους 22 μήνες διαφορά. Όταν γεννήθηκε, ήπιε λίγο νερό με αποτέλεσμα να τον κρατήσουν 5-6 ώρες. Τώρα είναι όλα καλά. Τον είδα, έκλαιγε αλλά χαιρόμουν που τον έβλεπα» είπε χαρακτηριστικά ο Σελίμ Σελτζούκ, ο οποίος έχει συνολικά τέσσερα παιδιά.

«Δεν έχω πρόβλημα, θα έκανα και 5ο και 6ο παιδί! Το παιδί θα πάρει τα ονόματα Οδυσσέας – Κερέμ» πρόσθεσε στη συνέχεια, ενώ αποκάλυψε πως η παραγωγή του Ατζούν Ιλίτζαλι δεν δίνει φέτος καλό… φράνκο προκειμένου να συμμετάσχει στο Survivor.

Read More

And More