Σέρρες: Γιώργος Καπουτζίδης και Πάνος Νάτσης μαζί στη σειρά – Συγκίνηση στο Twitter

Οι «Σέρρες» άρχισαν να προβάλλονται μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του ANT1 την περασμένη εβδομάδα και από το πρώτο επεισόδιο μας χάρισαν άπειρες στιγμές συγκίνησης αλλά και γέλιου.

Ο Πάνος Νάτσης ενσαρκώνει τον τελευταίο ρόλο της ζωής του, πριν φύγει ξαφνικά από τη ζωή σε τροχαίο δυστύχημα τον Γενάρη του 2022.

Μάλιστα, στο αποψινό διπλό επεισόδιο guest έκανε και ο σεναριογράφος της σειράς, Γιώργος Καπουτζίδης. Όπως ήταν επόμενο η εμφάνιση του ηθοποιού στις Σέρρες έδωσε τεράστια χαρά και συγκίνηση στο τηλεοπτικό κοινό!

«Η απώλεια ήρθε πριν από την προβολή της σειράς. Νιώθω ότι ακόμα το διαχειριζόμαστε όλοι εμείς που τον αγαπήσαμε πολύ και συνδεθήκαμε μαζί του, τα παιδιά εδώ στο θέατρο. Ακόμα το διαχειριζόμαστε, ακόμα μιλάμε για αυτόν. Μιλάμε και λέμε ωραίες ιστορίες , τον βάζουμε στις αστείες ιστορίες μας και σκεφτόμαστε πως αν ο Πάνος ήταν εδώ θα έκανε αυτό. Δεν έχεις τι να πεις. Δεν μπορείς να εξηγήσεις τι νιώθεις. Δεν το πιστεύεις καλά καλά. Δεν το θεωρείς οριστικό και δεν ξέρω γιατί. Περίεργα είναι όλα αυτά» εξομολογήθηκε ο Γιώργος Καπουτζίδης πριν λίγες εβδομάδες.

Δες tweets από το αποψινό επεισόδιο:

Read More

And More